Ben De Izmirden Geldiiimm...

slm arkadaşlar,ben de yeni üyeoldum ancak,bu siteyi iki aydır fırsat buldukça takipedebiliyorum.aranızdaki sıcak sohbet ve bilgi alışverişi süüüpeerrr. bu nedenlerle bende aranızda olmak istedim.benim,şimdilik makinam yok :salut:ama umudum ve ahdım var alacağım.nezaman alabilirim bilemiyorum,ama:silent: mutlaka alacağım.aslında on yıl önce vardı(dr 800 s)ehliyette var.neyse ,şimdilik bukadar. segiyle kalın dostlar.rüzgarınızve keyfiniz daimolsun.:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Hocam Hoş geldin.Bende izmir GürçeşmeliyimAma şu anda sakaryada oturuyorum.tabi evimiz ve annem izmirde olduğu için devamlı gelip gidiyorum.inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere selamlar

hoşgeldin fusur-35 :rendeer:
benimde motorum yok -şimdilik- ama ehliyetim var ve aynen senin gibi umudum var..
saygılar..

aramıza hoşgeldin dostum umarım kalıcı olur ve bolca neşeli sohbetler ederiz beraber

aramıza hoşgeldin dostum:rendeer:
şu an izmirde değil misin yani? :queen:

bu sıcak ve dosluk dolu karşılamadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürederim arkadaşlar.:rendeer: buarada,sitede yeniolduğumdan,hatalar yapabilirim(kullanım şeklinde)şimdiden özürdiliyorum:rendeer:sevgili adasonic; umut değilmidir zaten biz insan oğlunu ayaktatutan.dilerim ki,umudun yüreğinden hiç eksilmesin:cherry:rendeer:

lespaul-84:cat: :queen:

Son düzenleme:
hoşbulduk forrap:) egekent karşıyaka:rendeer:

arkadaşlar,şu mesajlardan alıntı yapmak nasıl oluyor?:silent: zira ben beceremedim de:pr:

forrap.egekent/karşıyaka da oturuyorum:)

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
fusur-35' Alıntı:
arkadaşlar,şu mesajlardan alıntı yapmak nasıl oluyor?:silent: zira ben beceremedim de:pr:

Alıntı yapacağın mesajın sağ alt tarafındaki alıntı yazan yeri tıklaman yeterli:wiinkk:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar