Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah bu mt bıtmıs eskı mt nerdee beeaaa baglac
Eskisi çok yakıyordu..:mrgreen:
ah bu mt bıtmıs eskı mt nerdee beeaaa baglac
hayırdır bılader sana o zaman lpg montajı yapalım tansıormuyuz bu arada
ya beyler bu ne biçim muhabbet...biraz doğru düzgün geyik yapsanız...montaj falan...sizemi kaldı koca site...
yazmayım yazmayım diyorum ama GKN ve Selçuğun hatırına fazl abişey demiyorum...
ama .okunu çıkardınız geyiğin...daha yeni uyarıldı kişiler ana sayfada geyik yapmayın diye...sizin muhabbetin seviyeside yerlerde...
bılader sıtedekı gecmısımı bılenler bılır skull unuz dahıl o yuzden ayık olalım![]()
mete_han abıcım sana saygım var da orada kotu bı kelıme goremedm bu arada saygılar
da musti81 denen kısıyı ne ben tanırım ne o benı tanır kendı kendıne tanımadıgı bı ınsana cıvık bı dıyaloga gırdıgı ııcın ortam bu halı almıstr metehan abıcım benm eskı topıclerımıde hatırlarmısın bılmıorm ama geyıktır ama sevıyelıdır ve 10 15 sayfa surmustur topıclerım
bılader ıste saten sorun orda ya bızım kendı aramızdakı muhabbet ve samımıyetımızden dolayı acılmıs bı topıctır o ve seınnn zıhnıyetın onu ole dusunmene ıtebılr su dakıkadan sonra ya topıcı kıtlerler yada benı banlarlar (baglac) ama topıce gırıp tanımadıgın bı adam geyık yapan sensn
da musti81 denen kısıyı ne ben tanırım ne o benı tanır kendı kendıne tanımadıgı bı ınsana cıvık bı dıyaloga gırdıgı ııcın ortam bu halı almıstr metehan abıcım benm eskı topıclerımıde hatırlarmısın bılmıorm ama geyıktır ama sevıyelıdır ve 10 15 sayfa surmustur topıclerım