Beden Karmaşası, Çıldırmaya 5 kala.

Selamlar sevgiler herkese,

Mont alacağım, İstanbul'da da değilim ve bulunduğum yerde deneyebileceğim biryer malesef yok. Sipariş ile internetten Revit Ignition 2 modelinin 56 bedenini sipariş verdim ve küçük geldi. 58 olsaydı olabilir, onun da bedeni yokmuş.

Şimdi ise Spidi Evorider modeline bakıyorum. Ölçü tablosuna bakarsak 54 bile olmalı bana. Gel gelelim o iş orada yazdığı gibi olmuyor. Hem markalar arasında kesimler farkediyor, hem de verdikleri ölçüler biyerden olurken diğer taraftan olmuyor. Boyum 1,88 kilom 98. Göğüs 105, bel 115. İçinizde ölçülerime yakın olan arkadaşlar var ise ne beden ve ne marka giydiklerini yazabilirler mi ?

Şimdiden teşekkürler ve mutlu sağlıklı bir yıl olması dileğiyle.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fuarda mont denedim. En az 6-7 ayrı mont denemişimdir, hiç biri hah tamam diyebileceğim gibi üzerime tam oturmadı. O kalabalıkta daha fazla denemekle uğraşmadım, hafta içi sakin zamanda mağazalarına gidip rahat rahat deneyip alırım dedim.

Mont denemeden alınabilecek bir şey değilmiş bunu öğrendim. Hele ilk kez alınıyorsa kesinlikle denemek lazım. Montun üzerime olması ayrı dert, içinde rahat etmek ayrı dert, bir de korumaların tam yerine oturması ayrı dert. Denemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar