Bazen kızıyorum bazı motorcu arkadaşlara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hehe o da bişeymi bu cumartesi bucaktaydım 40 tane motor gördüysem 40 ındada kask yok polis karışmıyo bile hehe..:p

bucagamı tasınsak..:mrgreen:

Arkadaşlar bu tur kişiler ya kendini bilmez baba parası yiyen zengin kişiler yada kişiliklerini bulamamış motor ile kızlara hava atmaya calışan kendini bilmezler. Bu tip motor kullanıcılarını bakıp genelleme yapılmamalıdır.

aynı bizim gezide sonradan aramıza karışan bikaç motorlu gibi, hiç birinin kafasında kask yok,bi sağımızdan bi solumuzdan zigzaglar çizerek geçiyorlar...
neyse bi mola verdiğimizde çocuklara bizimkiler neden kask takmadıklarını soruyorlar (tabi artıkın o kadar zigzagtan sonra onlarda bizden oldu ya :p) verdikleri cevap biz xxxxx'lıyız oluyor.herhalde oralılar tütsülü bişey etkilemiyor :queen:.
nereli olduklarını yazmadım çünkü bizim gurupta oralılardan çok düzenli dikkatli motorcular vardı.

Son düzenleme:
Benim işe gielp giderken kullanmak zorunda oldugum bir yol var. yolun dar olması bir tarafa birde sag tarafa araba park ediyolar yol iyice daralıyo. öndeki rabayı sollamak mumkun degil. Buna ragmen o yoldan gunda en az 100 defa gecen dolmuşcu geliyo arkandan selloktor yapıyo kornaya basına ısrarla yol istiyo. Bence motorculara dikkat etmeyen Motorcular için en büyük sorun DOLMUŞCULARDIR diyorum. TEŞEKKURLEr

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
selam
bu akşam istanbul acarların ( türkiş bloklarının orası ) ışıklarda bekliyorum bana yeşil yanmasını. neyse yeşil yandı ve ben biraz bekledikten sonra ( 5 sn kadar ) hareket ettim. tam o sırada kendisine kırmızı yanan bir motorcu arkadaşım ( kask yok eldiven yok ve gece gece gözünde gözlük ) birden önüme fırladı. Motorculara karşı dikkatim olmasa alıyodum arabanın altına.. az ilerde durdu bende yanaştım arkadaşım canınamı susadın yaw dedim ve bana verdiği cevap bana bişi olmaz sen kendine dikkat et oldu..
yani bu tip insanlar gerçekten motor kullananların adını kötülüyoo yaw..
paylaşmak istedim sadece
kalın saalıcakla

Bazı 4 tekerleklilerin bizden nefret etmelerine sebep bu krolar zaten. :pr:

o tür kişiler motoru araç olarak kullananlar bence
ama bilinçli ve motor aşığı insanları ayrı kefeye koymak lazım

daha dün enkinlihe giderken arkadaşlarla beraber gördük öğlen vakti bu sahıslara nasıl hitap edilecehini bilmiyorum motorun üstüne yatmış lar boylu boyunca öyle sürüyorlar otoyolda hiç bir korumada yok devrilseler kaç:pr::pr: kişininde canını yakıcaklar :pr::pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bişey olmaz tabiii :) Çünkü zarar gelecek bi beyni yok..

::koop::::plus1::

Ona bir şey olmazmış vay be ::ranntign

Siz de neden arabada kask takmıyorsunuz ki, ne kadar ayıp ::winkwink

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar