bayii sorunu

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. konuyu nerde açacağımı bulamadığım için buraya açıyorum. regal raptorun 250cc lik chopper modelini almak istiyorum. yaptığınız yorumlar oldukça olumlu. Aykon motor die bir yer varmış mecidiyeköyde yetkili servis ve satış yapıyolarmış.bana yakın olduğu için buraya gitmek istiyorum. internette 1 saat araştırdım bulamadım. yerini tam olarak bilen biri varsa yardımcı olabilirmi? şimdiden teşekkür ederim.:silent:

bence regal raptor alma..
o yorumlar eskmiştir artık
Şuan regalin parçası yok yenisi gelmiyor.
En mantıklı seçim bisan keeway gibi V motorlu olanlar..

Regal raptorun tüm parçalarını bulabilirsin sorun yok(ufak tefek parçaları piyasadaki ucuz modellerin genelde aynı zaten).Büyük yedek parçalarda sorun yaşarsanda istanbulda emre yedek parça firmasından bulabilirsin buda sitesi; http://www.emreltd.net/
En son fuarada regal raptor class modelinin 350 cc liği geldi.Türkiye'de yeniden piyasaya giriyorlar.İlk distirbitör yellowrock kapandığı için bir süredir ortada yeni modeller yoktu.

Görünüş ve tarz olarak harika makina yapıyorlar.Ama gel gelelim bize cok yabancı kalan motosikletler

regal ii bi secim ben cok memnunum kullanımı ve görüntüsü gayet tatminkar .yedek parça sıkıntısı kesinlikle yok emre ltd de her türlü parca mevcut.segmentindeki diğer çinli kardeşleriyle kıyas yapılamz bence :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar