Başlangıç motoru

Arkadaşlar 15-20 içinde motor alıcam keeway speed veya mondial 150 kn den birisini alırım heralde.çünkü motoru babam alıcak.en uygun fiyata bunlar var.mondial ağır basıyo çünkü malumunuz yedek parça kolaylığı ilk motorum olduğu için biraz sorun yaşanır heralde.ama keeway speed daha hoşuma gitti.

Açaba bu fiyata(2000ytl-2500ytl) iyimidir? hangisini alayım?bide ybr 125 biraz daha palı. ybr 125 ,mondial ve keeway 150cc den daha güçlümüdür?

İkisini de kullanmadım ve birşey dersem yanlış yönlendirmiş olurum. Bilen birileri cevap verecektir sana. Cevap gelene kadar da sen bu modellerle ilgili konu balıklarında gezinebilirsin...

ybr nin diğerlerinden daha güçlü olduğu kesinde deneyimin yoksa başlangıç olarak scooter alıp deneyim kazanmanı tavsiye ederim

Veya ciddi bir eğitim alıp eğitmeninin tavsiye edeceği bir düzeyde motorla başlaman uygun olur.

basla vakit kaybetmeden biyerlerden . Adigecen motorların hepsi baslagıc ıcın ideal ... :cat:

çinden uzak dur

çin malı almada ne alırsan al bence 2.700e honda beat al bütçen yetiosa....ama bide söle düsün ucuz çin malı alırsın ilerde onun sana açmıcagı arıza olmaz bir bir paranı yer bi de şimdiden zorluk çekersin ileride rahat edersin bu na en güzel örnek hondaaaa beatttttt :cat: :cat:

ybr tercihimdir

ybr kullandım kalite ve performansı sınıfına göre çok iyi tavsiye ederim.ha bu arada çin mallarından uzak dur yoksa servise yakın olursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar