- Konu Yazar
Herkese selamlar iyi günler dilerim. Başlıktan da anlaşılacağı üzere malum uzun süredir beklediğim hayalimi kendi çabalarımla gerçekleştirmeye adım atıyorum. Kendi biriktirdiğim ettiğim paramla fiyatına göre performansı yüksek bir motosiklet arıyorum. Bir süredir araştırma içerisindeyim. Bütçem yeterli olsa 250 cc bi makineyle başlardım direk ama bütçem 4500 TL. Motosiklet için çıkarabileceğim maksimum değer bu. Biraz üstüne çıkarsam ekipmandan kısmak zorunda kalacağım bunu da kesinlikle istemiyorum o yüzden lütfen 100 koy 300 koy 500 koy şunu bunu al demeyin bütçem 4500 TL. Mondial z one s 180 hakkında çok araştırmaya girdim görüntü kalite performans olarak da tatminkar olduğunu düşünüyorum. Ama nedense herkes bi buzdolabı markası kafasında takılıyo. Kimi çok memnunken kimi kötüle allah kötüle yapıyor. Bu yüzden kulaktan dolma mış muş bilgiler değil de bizzat kullanan veya gören insanlar varsa mondial zs 180 hakkında yorumlarını bekliyorum. Onun dışında bütçemin el verdiği özellikle bana çok sorun açmayacak (bundan kastım yüksek kilometreli motosikletler) her türlü 125-250 cc arası motosiklet tavsiyelerini canı gönülden okuyup araştıracağım. Bu kadar uzun yazdım çünkü benim için gerçekten çok önemli. Yaptığım hiçbir şeyden pişman olmak istemiyorum. Unutmadan ehliyetim A2, boyum 175, kilom 75. Siz değerli insanların düşüncelerini fikirlerini bekliyorum. Tekeriniz düz bassın.
Son düzenleme: