başlangıç cc si

cathedral' Alıntı:
valla başlangıç cc si falan diye bişey yok..boşuna para ve zaman kaybı bende uydum bu başlangış cc muhabbetine 4 tane motor değiştim zararım en az 8 milyar..

bunun oluru tamammen beyinde biter.gaz el atında bunu çevirmessen isterse 10000cc olsun gitmez..

valla cat. o baslangıc cc lerine uymasaydın belki 8 milyar değil ama bi tekerlekli sandalye masrafın olabilirdi, olmayadabilirdi şükret.

ve best 300 geçince kelimei şadet getirsen geleceğine azda olsa yatırımın olur :) ve motor kullanmayı dert etme sadece üstüne binmesini öğren yeter cünkü 1000rr seni en kısa zaman üstünden atıcaktır :) alırsanda allah kazasız belasız sürüşler nasib eylesin kimse geleceği göremez ve ne olucağını bilemez belki düşük cc alırsan kaza yapıcan belki yapmıyıcan vss... ama bu demek değilki mantıklı davranmayalım tedbir kuldan taktir allahtan bu yusden düşük cc diyorum 125 ile 250 arası ondan sonra 1800 de alsan olur diyorum seçim senin ve unutmadan

" AKIL İLE HIZ AYNI ORANTIDA OLAMAZ, BİRİ YÜKSEKSE BİRİ MUTLAKA DÜŞÜKTÜR " :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar