bana böyle ingilizce bir mail geldi yardım lütfen?

arkadaşlar bana bu resimdeki mail geldi burada ne demek istiyor anlamadım hiç birşey ups kargoyla da hiçbir alakam yokken sanki paketi yerine ulaştıramadık filan gibi bişeyler diyor ama tam anlamadım :salut:

Banada geldi inanmayın. Print a shipping label'a tıkladığınızda bilgisayara zip dosyası indiriyor. İçinde de exe dosyası var. Tahmin ettiğiniz gibi virüslü. :)

ohh Allah'tan açmamışım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler az buçuk çevirmeye çalıştım beceremedim google amca da yamyamca bir çeviri yaptı :D tekrar teşekkür ederim.

27sinde gönderdiğiniz kargo, alıcının adresi hatalı olduğu için ulaştırılamamış gibi bişey sanırım

Buldum o sarı olan kutuya tıkla ben sana virüs yükleyecem diyor

Fedex tende geliyo.Fazla merak etme.Sonunda virüsü yiyosun çünkü.Virüslerde artık kargoyla geliyo:)

Antivirüs yükleyin, ben açmaya çalışırken açmadı mail i :)

Fedex tende geliyo.Fazla merak etme.Sonunda virüsü yiyosun çünkü.Virüslerde artık kargoyla geliyo:)
o da güzel :D

---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:24 ----------

antivirüsüm var zaten. işyerindeki bilgisayardayken farkettim maili Allah'tan tıklamadım o sondaki butona :D yoksa dediğiniz gibi yemiştik virüsü. ups kargo kapıyı çalar ve buyrun virüsünüz :D

o da güzel :D

---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:24 ----------

antivirüsüm var zaten. işyerindeki bilgisayardayken farkettim maili Allah'tan tıklamadım o sondaki butona :D yoksa dediğiniz gibi yemiştik virüsü. ups kargo kapıyı çalar ve buyrun virüsünüz :D

Mümkünse o antivirüsü silin :)

Bana da geliyor ben mail i bile açmamıştım. Başlıktan anlaşılıyordu yem attıkları :)

Yahu banada bunun gibi onlarca mesaj geliyor,uyduruk motor forumlarindan tutunda adini bile duymadigim ama uyeligimin bulundugu arkadaslik sitelerine kadar.Inanmayin sakin Amerika nin oyunlari bunlar :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar