[Balıkesir - MT]

Arkadaşlar tanışma ve baharın gelişiyle körfez turu düzenliyoruz. Katılmak isteyenler için ayrıntılar:
Şehrin bunaltan trafiğinden uzak Edremit Akçay Altınoluk ve Altınova gezisi
3-4 mayıs iki günlük bir motor gezisi 1 gece körfezde konaklama ve güzel ve dolu dolu bir hafta sonu için

Ayrıntılı bilgi için 05534052429

Merhaba bende uzun bir aradan sonra tekrar aranıza katıldım eskiden kanuni ronny kullanıyorum ancak askerden sonra hussar aldım bi yerden başlamak lazım burhaniyeden selamlar

numank kardeşim rks hakkında bilgi verirmisin piyasaya iddialı girdi ve çok tutuldu ancak beyaz renk konusunda bayilerde hala sıkıntı var. her yönde apache ye rakip olacak nadir modellerden birisi. yakıt konusunda da fişekli karbüratör olmasından dolayı çok ekonomik yakıyor. parça kalitesi de çok güzel. Bandırma erdek güzergaını kullanacak arkadaşları beklerimi ben Bandırmadayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Bu civarda sağlam ustaya ihtiyacı yada kritik sorunu olan arkadaşlar bana msj atabilir.Genelde mct 250 ve ramzey 250 yazıyorum.

Nasıl soğuklarla aranız motoru garaja koymadınızmı daha yoksa biniyomusunuz :)

10 gün kadar garajda durdu karlar yağmaya başladığında, ama bu pazar günü hava çok iyiydi, çıkardım gezdim baya :)

Aynen bende garaja koymuştum pazar günü güzel olunca hava hemen çıkardım ama p.tesi tekrardan koydum şubat sonuna kadar binmeyi düşünmüyorum :)

Motosikletimi sattığım için, ekipmanları uygun fiyata veriyorum arkadaşlar. Merkezdeyim.

http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/141694-nolan-n86-stealth.html
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/141888-revit-athos-yelek.html

Wd40 en kolay yolu TTM nin arkasındaki küçük sanayide hırdavat dükkanları var orda uygun fiyatlara bulunabilir. Örnek Dökücüoğlu diye dükkan var orda bulabilirsiniz her zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar