[Balıkesir - MT]

mrb arkadaşlar..aslen gönenliyim fakat öğrenci olduğum için şuan çanakkalede ikamet etmekteyim.2005 model ybr 125 50.000 km de motorum var haliyle baba baya yoruldu değiştirmek istiyorum..yamaha wr 125 x almayı düşünüyorum sıfırı 8.950 tl bu kadar parada vermek istemiorum açıkçası. Balıkesir çevresinde temiz 2.el 2013 model gören duyan olursa haber verebilirmi acaba...tabikide ybr yi satmıycam kıyamam onun ölüsüde varlığıda yeter bana :cherry: .

Merhaba arkadaşlar , adım Kaan. Balıkesirde öğrenciyim aslen Mustafakemalpaşalıyım. Bugun A2 için Okan'a kayıt oldum, 4-5 ocakta direksiyon sınavım var fakat bugune kadar motor kullanmadım.Var mı aranızda iyi niyetli, iyi bilen, boş zamanı olup da bana öğretebilecek bir arkadaş? :)

Slm arkadaşlar ben ayvalıktan faruk megelli 250r kullanıcısıyım tanışalım turlarız.

Son düzenleme:
bi ara toplamaya calışıcam burayı bakalım. kaç senedir bi ayar cekemedik kaldı beyler

Gezi weya tanışma olursa gelirimm..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Edremit veya çevresi warmııı arkadaşlar ?

Gezi weya tanışma olursa gelirimm..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Edremit veya çevresi warmııı arkadaşlar ?

ben akçaydayım. yeşil siyah apache m var belki biliyorsundur.
bi buluşma ayarlayacagım bahara bakalım. kaç yıldır toplayamadık bi şurayı

Arkadaşlar merhaba Balıkesirde bir motor beğendim bu motor için bana yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır acaba. Motoru servise ustaya gösterebilecek yardım sever bir arkadaşa ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar bana mesaj atarlarsa çok sevinirim. Saygılarımla.

Herkese Selamlar...
Balıkesir merkezde ikamet etmekteyim ve sağlam bi tamirciye ihtiyacım var. bugüne kadar gittiklerimden pek fayda görmedim malesef. Arkadaşlar tanıdığınız bildiğiniz "bu adam dürüst işinin ehli adamı söğüşlemez" diyebileceğiniz Balıkesir merkezde bi tamirci var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim...:)

slm arkadaşlar.sizlere göre oldukça yaşlıyım ama aranıza kabul ederseniz hafta sonları gezilere katılmak isterim.forma her zaman bakma imkanım olmuyor mail adresim [email protected] görüşmek dileğiyle.

Herkese Selamlar...
Balıkesir merkezde ikamet etmekteyim ve sağlam bi tamirciye ihtiyacım var. bugüne kadar gittiklerimden pek fayda görmedim malesef. Arkadaşlar tanıdığınız bildiğiniz "bu adam dürüst işinin ehli adamı söğüşlemez" diyebileceğiniz Balıkesir merkezde bi tamirci var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim...:)

Marka model nedir?

Mondial 150 ZC şu ana kadar pek sorun yaşamadım. Bu konuda biraz takıntılıyım iyi bir usta ellesin istiyorum.teşekkürler....

millet bende de rks 150 var. il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum bahçeli evlerde gelin bi çayımı için hafta sonları takılabiliriz ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar