Bakmayan 50 sene kaynanasıyla yaşasın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vallaha abla anası kızından güzelmiş bakmadım :p:p:p

İlginç olan şu ki hangi yemek olursanız olun alttaki açıklamalarda hep süper bir insansınız şeklinde açıklamalar var.. Yani söz gelimi, dürüst olmayan, namussuz, üçkağıtçı, dolandırıcı şeklinde insanlar ne yemeği oluyorlar ? Yoksa onlar bozuk yemek mi oluyorlar :mrgreen:

Kuru üstu pilav:

Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz.

vay be aynı ben. işin diğer bir yanı da kuru üstü pilav en sevdiğim yemek bi oturuşta 1 tencereyi yiyorum (abartmıyorum) şimdi de canım çekti beeeaaa

ben imam bayıldıymışım arkadaşlar delikanlı yemek yani... çekici zeki. v.s tam beni anlatmışsın mili:)))

bende işkembeymişim vayyyy beee benım gibileri babahları yemek ıyıdır yorgunluk alırım :queen:

Moderatör (forrap)
İlginç olan şu ki hangi yemek olursanız olun alttaki açıklamalarda hep süper bir insansınız şeklinde açıklamalar var.. Yani söz gelimi, dürüst olmayan, namussuz, üçkağıtçı, dolandırıcı şeklinde insanlar ne yemeği oluyorlar ? Yoksa onlar bozuk yemek mi oluyorlar :mrgreen:

Bende aynı şeyi düşündüm.Ne yani ortalıkta hiç mi şerefsiz yok:)Bozuk yemek olabilir dediğin gibi onlar ama yinede ne bileyim mesela bir yemek açıklamasında da,
-Siz çok şerefsizsiniz,her gün burnunuzu oyup gaz çıkarmaya bayılırsınız.Hiç güvenilir değilsiniz,gasp yaparken hiç çekinmeyen bir yapınız var.Kızlar hakkında ne düşündüğünüz bakışlarınızdan belli vs.vs.vs.
yazsa tamam diycem ama...:)
Bende suşiymişim,ama bak yukarda Allah var suşi hakkında yazanlar doğru:pÇok suşiyimdir söylemesi ayıp:)

Teşekkürler Mili...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar