bakış açısına bakın.....!

cantillman' Alıntı:
selam arkadaşlar.. ben istanbulda kuryelik yapan bir kardeşinizim(bazılarınızın da abisi tabiiki)günde yaklaşık 250-300 km ortalama yol yapıyorum...

başımızın üstünde yerin var motorcu kardeşim...

Selam dostum
Hani köşker e dinlen biraz demişler oda kalkıp gezmeye başlamış :):)
bence sen devam et keyfini çıkar.nasıl olsa yetiştiricen evrak yok tadına vara vara git memleketine .sana şimdiden iyi yolculuklar:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
memleketin neresi?bende bu yaz ortası motosikletimle gitmeyi düşünüyorum(Denizli'den Sivas'a) yol güzergahlarımızın uyuştuğu noktalar varsa birlikte hareket edebiliriz tabi sende istersen ve bana ayak uydurabilceksen :) cevabını buraya yada MT Sivas gurubuna yazabilirsin en iyisi ikisinede yazman bunu konuşalım... bahsettiğin tepkileri bende alıyorum kimseyi takma ekipmanın iyi olsun önemli olan kimin ne söylediği değil senin kazasız belasız gidip dönmen nasıl istiyorsan öyle yap :cat:

poseidon_20' Alıntı:
Abicim sen kimseyi dinleme dicem ama yolda Allah göstermesin en ufak bişey gelse başına o insanları haklı çıkarmış olursun. Ben 125cc scooter la Denizli'den İzmir'e gittim. Takma sen onları he de geç. Motor kültürü olmayan bi memlekette yaşıyoz. Hatta o kadar cahilizki bu konuda Türkiye'nin sayılı gazetelerinden birisi race motora enduro diye yazıyo herşeyin en iyisine sen karar vereceksin. Bizlere yada diğer kişilere söz düşmez sadece fikir verebiliriz. Çünkü hayat senin hayatın:rendeer:

Brawooo ibrahim aazına sağlık cici kardeşim benim :queen::queen:

Son düzenleme:
ben samsun tolu üzerinden gidiyorum.....sen sivasa gideeksen ankara yolunu kullanacaksın muhtemelen ... bir de ben istanbuldan sen denizliden yola çıkacaksın...yollarımızın kesişmesi biraz zor gözüküyor...ama kısmet belli olmaz
belki bir yerde karşılaşırız.....selamlar sevgiler..

ya milletin azı lastik gibi sünüyo sen kimseye bakma zaten bize kim akıllı diyoki ona kalırsa
anlaşılan bizim memlekette bu eski kafalar olduğu sürece biz bu çileleri çok çekeriz bildiniz gibi insana laf anlatmak en zor şeylerden biri o yüzden kimseye kulak asmamak lazım sana iyi tatiller şindiden:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar