- Motosikleti
- Ducati Multistrada 950
He pardonyok gidon yükseltme bence gerekli değil
gidon yukseltme yapıyorsa tel değiştirmesi gerekli kasma yapar![]()
He pardonyok gidon yükseltme bence gerekli değil
gidon yukseltme yapıyorsa tel değiştirmesi gerekli kasma yapar![]()
27bin falan şuan bakalım 30bine ağır bakım diyorlar, ön diskim yamuk zaten afyonda yağmurda sürünce yamuldu arkayı da değişmesi lazım derlerse 2 diski bir değiştiririmSesin çözümü basit disk değişecek,totalde 25-30k km d250 ve d400 kullandım.D250 de basıma geldi 500.kmde bu ses yapmaya basladı.Servisten kayıt oluşturup garantiden disk getirebilirsiniz benim başıma geldiğinde kadıköy de baymoto vardı onlarda bu diskin yamukluğunu ölçen bir cihaz vardı ordan ölçüp yamuk olduğunu söylediler 1-2 hafta sonrada yeni disk geldi herhangi bir ödeme yapmadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben ilk servise gittiğimde de “balatan yanmış yağğğ kardesim” dediler zımpara yapıp gönderdiler 20km sonra yine aynısı oldu 2.de diski değiştirdik sorun çözüldü
27bin falan şuan bakalım 30bine ağır bakım diyorlar, ön diskim yamuk zaten afyonda yağmurda sürünce yamuldu arkayı da değişmesi lazım derlerse 2 diski bir değiştiririm
o zaman acelesi yok peki bir şey sorucam 25bin bakımı sonrası motorun sağ tarafından tık tık tık ses gelmeye başladı ustaya sordum enjeksiyon sesi normal dedi sesi youtube ye yükleyip linkini 5dk içinde atıcam sizde kullanıyosunuz ya bir tahmininiz var mıagır bakım 20 bin km'de bir oluyor hocam
ses olarak kaydettiğimden yüklemeyi beceremedim mail varsa oradan ileteyim mio zaman acelesi yok peki bir şey sorucam 25bin bakımı sonrası motorun sağ tarafından tık tık tık ses gelmeye başladı ustaya sordum enjeksiyon sesi normal dedi sesi youtube ye yükleyip linkini 5dk içinde atıcam sizde kullanıyosunuz ya bir tahmininiz var mı