Yine motorun yanına bile gitmeden bir sürü atıp tutma olmuş. Ben dün motoru yakından gördüm, görünüş gayet güzel, işçilik gayet güzel. yan ayağını bile bir görün yakından ne demek istediğimi anlarsınız. Sele hem sürücü hem artçı için geniş ve çok rahat. Sürmedim ama bayinin dediği motorda çifte balansörlü motor bloğu var ve titreşim yok gibi dedi. Test edersem yazarım, ille test edecem diyenler pazar günü Kuralkanın Tepeören Tuzladaki tesislerinde test etkinliği var gitsin binsin. Bu tarz motor arayan bütçesi kısıtlı biri için görüntü ve işçilik çok tatmin edici duruyor, fotolar yanıltıcı oluyor mutlaka bayilerde görün derim. Ben memleketimize getirilmeyen YBR125 custom'u çok beğenen biri olarak daha önce gelseydi ve motor almamış olsaydım bu alete yeşillenebilirdim açıkçası. 150 cc bir motosiklete göre hele de chopper-cruiser isteğindeyseniz fazlasıyla tatmin edici göründü bana. 15.5 hp gücü var eh 150cc bi cruiser kaç hp olabilir ki başka. Jantları, egzozu v.s. bana gayet güzel geldi. yere yakın selesiyle bayanların da tercihi olabilecek bir motor gibi. Hiç öyle Çin işi cruserlara benzemiyor, adeta japon cruiser görünümünde. Benim şu anki kullanım amacıma uymazdı o ayrı, ama bu tarzı sevene, böyle bir motorla başlamak çok hoş alabilir bence. Yakından görün mutlaka kafanıza takıldıysa.
Bu arada heybeti de öyle küçük filan değil, 250cc vl intruder ya da dragstar 250 tipinde bir büyüklük neredeyse. Üstüne 187'lik adam bindi hiç de küçük kalmadı altında.
Bajaj kullanıyorum diye abartmıyorum, gerçekten merak edenlere tavsiyem yakından bir gidip baksınlar. hep böyle oluyor kimse görmeden fotolardan sallıyor, sonra yanına gidince vay be fotodaki gibi değilmiş diyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
Hakikaten merak etmekteyim herkes gibi şu makinayı.
CBF150 veya bunu almak istiyorum ki bu daha kalıplı daha şekil duruyor.(İlk motor mahiyetinde)
Balansör de varmış,youtube da bas bas bağırıyorlar vibration-free diye ama gidenlerden net bir şekilde öğrenmek lazım.
Fiyatı bana makul geldi nakitte 200 250 lira inerler tahminen.
Aksesuar olayı yok dediler bayiler şimdilik ama siparişle getirtiriz diyorlar.
Şahsen ben çok beğendim,tabii ki 220'lik daha iyi olurdu gelse ama bu da bence en azından söylenenlere göre kötü durmuyor.
Son olarak 2 bujili ateşleme diyorlar ki akü biterse hakikaten sıkıntı.
Eğer ilk motorunuz olacaksa cbf 150 ile kıyaslanmaz zaten hem tipi hem işçiliği açıkça daha önde net söylüyorum. Ben cbf 150 ile motosiklete başladım mesela, o zamanlar bu alet olsaydı bunu alırdım sırf cruiser sevdasına. Gidişi nasıl olur bilemem ama tipi kesinlikle tatmin eder sizi, cbf bir commuter bununla arasında kalınacak bir tarz değil zaten. Böyle yazınca birileri Bajaj bayisisin di mi filan diyor, hiç alakam yok ama gördüğümü de açıkça söyleyen biriyim. Böyle aletler memlekete girmişken artık ilk motor diye cbf150 alınmaz, zamanında olsa ben almazdım cbf mbf.