Yetti bitti sizin bu döviş artışı muhabbettiniz, baydı artık. Bajaj mıdır nedir okuduğum her mesajda bir sıkıntı söz konusu.
Neden Mondial'da ya da benzeri bir markalarda bu şikayetler yazılmıyor diye soracaksınız şimdi bana.Yazılanlar da belli zaten, o sorunu, şusu çalışmıyor vb. Ama adam zaten bunu göze alarak bu ürünü alıyor. (Mondial sadece bir örnek, sorun yaşadığınız markayı oraya yerleştirebilirsiniz.)
Mutlulukla cevap vereceğim. Adamın aldığı fiyat belli beklentisi belli, biliyor ki servisi dandik, ustası iş yapmaz, a noktasını yapsa b noktasının kusurunu kaçırır, satış sonrası desteği yok ya da ne bileyim bin bir türlü sorun. Böyle bir markanın herhangi bir ürününe sahip olan X kişisi bu foruma gelip de ''mondial,kuba vs vs servisi çok kötü abi yeaaaaaa'' gibi sitemlerde bulunmuyor, neden mi? Adamın zaten aldığı ürün belli, beklentisi belli, fiyatı belli. (İşini düzgün yapana, emekçi insana saygım sonsuzdur, farklı yerlere çekmeyin mesajımı. Bir elin beş parmağı aynı değildir.)
Ama bu Bajaj geldi geleli yok bayilerimiz böyle olacak, yok şu fiyattan satılacak, şu zaman gelecek, o olacak bu olacak.
7bin küsur TL ile giriş yapan 200NS olmuş sana 8290 TL, servisler desen tırt, servisin pisliği ortada, ustasının çırağının ağzında bin bir küfür, çalışma disiplini yok, bisiklet tamircisinden farkı yok. Ne idiğü belirsiz motosikletlerle dolu bir servis.
Siz öyle vaatlerde bulundunuz ki bizlere ben ilk Bajaj haberlerini, yazılarını, yazılarınızı ve reklamlarını gördüğümde Türkiye'ye kalite geliyor zannetim.
Yanlış ve büyük vaatlerde bulundunuz ve ilk imajınızı benim ve benim gibi düşünen bir çok motosiklet kullanıcısının güvenini yitirdiniz. Ben Bajaj almıyorum ve çevremde ki kimseye de aldırmayacağım.
Bangır bangır bağırıyor burada insanlar, Kawasaki servisi çok pahalı, bir bakım ücreti XXX TL olur mu? Bakın XX değil XXX TL, 3 basamaklı.
Olur kardeşim olur, adam sana hizmet veriyorsa, işini dört dörtlük yapıyorsa XXXX'de olur. (İlla ki şikayetçi olduğunuz bir konu ya da hizmetinizi beğenmediğiniz bir servisi olabilir, istisnaları ayrı tutuyorum.) Aklımda bir soru işareti kalmadan, vidaları sıkmışlar mı acaba demeden o servisten çıkabiliyorsam, bana ''beyefendi'' diye hitap ediliyorsa olur.
Amacım ne herhangi bir markayı kötülemek,ya da servislerden bana ''beyefendi'' diye hitap edilmesi.
Ne demek istediğimi herkes iyi anlıyor, anlamayan varsa da detaylı bir şekilde tane tane anlatmaya da hazırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
Honda'nın ya da Mondial'ın en yetkili kişisi ile muhattap olabilmemin bana faydası ne arkadaşım?
Bayi, servis, satış sonrası destek düzgün çalışıyorsa o mertebelerde benim ne işim olacak?
O kişilerle muhattap olacak tek kişi avukatım olur.