Mersin İl Temsilcisi
Ölüm her an kapımızda onu motosiklete yüklemek anlamsız
yuhhh...
Ölüm her an kapımızda onu motosiklete yüklemek anlamsız
Bana kalırsa söylemelisin yarın bi gün allah korusun kaza yapsan başına bişi gelse adam vicdan azabı duyar keşke karşı çıkmasaydım keşke bana söyleseydi belki herşey çok farklı olurdu diye düşünürdü..Olm??
Son 4 yıldır birlikte yaşamıyoruz... Bilince ne olacak? Ölüme alışmak daha mı kolay olacak? Yoksa her gün ölecekmi diye ölüp ölüp dirilecek mi?
işte ben o ikna edemediğiniz babalardanım!!
ben hayatta iken istanbulda oğullarıma motosiklet yasak.
Ben onları cami avlusunda bulmadım.Onları seviyorum..onun için yasak..
Sene 1990 ,
- Baba ben motor aldım
- İyi halt ettin sen motora binmeyi bilmezsinki eve nasıl getirdin eşşoğlusu.
- Şeyy bende onu arzedecektim şu benim motoru bayiden alıp bi eve şeetsen diyodum.
- Yuhhhhhh
motor almak konusunda babaları ikna etmenin bir yolu varmı:queen:
yuhhh...r:
BABAYIM BEN, BABA!!!
Küçücüktün ufacıktın El kadardın ilk tanıştığımızda
Öyle sevinmiştim ki Boğazım düğümlenmişti Gözlerim dolmuştu ama yine de ağlayamadım
Erkek adamdık ya, babadan öyle görmüştük biz
Ama artık bende babaydım, baba
Sonra o kelimeyi senden duyuşum papa derdin ilk, papa Olsun bu da yeterdi bana
Allahım nasıl bir mutluluktu Şükrettim defalarca
Emeklerken, ilk adımda, yürürken, koşuştururken Ben hep kendimle gurur duydum İşte benim oğlum dedim
İlk bisiklet Üç tekerli Sonra iki
Ya mavi önlük Okumayı da ilk sen söktün Hepsi beş karne Takdirler
Ben hep gurur duydum seninle
Sonra bir gün dedin ki baba ben motor alacağım.....
aldın da!! Seni nasıl kırardım evlat
Gurur kaynağımdın O gün seni öpemedim ya Sarılamadım ya doyasıya
Biz öyle gördük çünkü Baba içinden severdi Ben hep içimden sevdim seni
Kahvede, pazarda tüm dostlara seni anlatırdım ben çocukluk resimlerini gösterirdim
doktor olacak benim oğlum, cerrah olacak profesör olacak derdim
Mahallenin gençleri seni sorarlardı hep,nasıl doktor olunur derlerdi Benim koltuklarım kabarırdı.
Sonra bir gün dediler ki, senin oğlun ....
Bir motosiklet kazası........!!!!!!
İnanmadım
Benim oğlum ölür de babasına bu acıyı yaşatır mı
Haklıymışım zaten Yapmamışsın
Sen değilmişsin kırmızı ışıkta geçen kamyonun altındaki..
sadece motorun aynıymış..
Peki ya onun babası!!!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
[sıze="6"][/sıze]
yoook!!!!!!!!!
Asla yooook!!!
valla benim pedere dedim baba 13 milyara motor beğendik dedim.. yok oğlum o paraya evinin çeyizini alırız dedi peki 4 milyarlık motor var dedim git al dedi bende cbf 150 aldım))
Ya ilk öncelikle can güvenliğide cbf almadan önce 8 senelik activayla tecrübem var o yüzden karşı gelmiyor uzun yollara gitdiğimdede karşı çıkmıyor ( örn:100-150 km lik yollar ) babamın ayrıca gençliğindede rus jawası varmışBizimki olayın parasında değil, can güvenliğinde![]()
ölümüne alışabilmek, evlada mahsustur babaya değil. yaradılış öyle....
işte böyle düşündüğüm için ben kullanıyorum..çocuklarım değil..
Ben, izin veren babalara ne kadar saygılıysam.benim düşünceme de lütfen saygı gösterin olur mu:rendeer:
Ya ilk öncelikle can güvenliğide cbf almadan önce 8 senelik activayla tecrübem var o yüzden karşı gelmiyor uzun yollara gitdiğimdede karşı çıkmıyor ( örn:100-150 km lik yollar ) babamın ayrıca gençliğindede rus jawası varmış
Babayı ikna etme motorun parasını ödettirmek için mi yoksa parası sizden sadece babamdır rızası olsun diye mi?
Ben üniversiteyi bitirip iş hayatına girene kadar motor hayal benim için.Son aylarda çok sert kavga ettik yumruk yumruğa girdik resmen.Ayda 100 lira zor çıkıyor bana oda boğaza gidiyor.Herşey zamanla olur diye avutuyorum kendimi...
:queen::queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------
vallahi benim motoru babam aldı, benden çok kullanıyor
peder eski jawacılardan ama