kendisini de bulaştırmak!
kendisini de bulaştırmak!
Motor almak konusunda babaları ikna etmenin bir yolu varmı:queen:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
benim babamda motosiklet tutkunu ve kullanıcısı olduğundan böyle bir sorunum olmadı... evde kask takmak arabada kask takmak motor sesi çıkarmak babanızı çileden çıkara bilir... buda alda kurtuluyum demesine neden olabilir.....:queen::queen::queen:
Sadece babalar ikna edilse iyi bütün sülalede karşına çıkabiliyor bazen...
Bende olduğu gibi...
Geçenlerde annem teyzem babam annanem sohbet ediyoruz dedim motor satışları patlamış ötv düştüğü için falan dedim sonrada motor almak lazım 250 cc ye kadar motorlar ucuz falan...Hepsi bir ağızdan olmaz motor TEHLİKE li dedi...Halbuki Babam senelerce motor sürdü şimdi sürmüyor ama bu ssevgiyi bana o aşıladı desek yeridir Ama onda da aynı tepki Oğlum izmir de motor sürülmez burası tehlikeli İstanbul'da yaşasak durum ne olur onu hiç kestiremiyorum :queen:
care buyuk sehirleri terk etmek...![]()
Allah tan böyle bir derdim yok...
ilk zamanlar sıkıntı yapabiliyordu, şimdi oda alıştı...
alırım satarız çıkarım giderim bir laf demez...
yeterki bana sarma diyor![]()
benim yaptığım gibi yapmanı tavsiye ederim.=)
-Baba ileride motor almayı düşünüyorum ama tam korumalı ve sağlam hız yapmayan başımı ağrıtmayacak bir şey olacak.
-Olur ama şimdi değil
1 hafta sonra.
- Baba benle aşağı gelir misin?
- Bu motoru aldım çok düşeş buldum zaten hız yapmıyor,benim yaşımdaki eşşeklerin hepsi öldü ve tecrübeliyim bilirsin
- Hayırlısı olsun oğlum almışsın bir kere![]()
Kendini koruyacağına inandır önce hız yapmayacak bu uslu uslu sürecek desin güvensin sana.