Babaçi Coşkuna Sakaryadan Kawa Gelin Aldık

allah tekerine taş değdirmesin,
hayırlısıyla ağiz tadıyla bininiz....
maşallah çok güzel çok orijinal bir ER-5,daha iyisine şam'da kayısı derler :))))

Super Moderator
Süpermiş, iyi günlerde, güzel yollarda, uzun uzun beraberlikler dilerim. :)

Güle güle kullan.

Dün 130 km lik otoyol sürüşümde ortalama 140 ile seyr ettim.zaman zaman 170 lere çıktığımda oldu ,sanırım bu şekilde 6 litre civarı yaktı.ben yıllarca 125-150 cc kullandım.90-100 km hızlarda özellikle otoyolda çok büyük sıkıntılar yaşadım.cbf 150 100 km üzeri hızlarda 4 litreye yakın yakıyor peki zevk alıyormuyum kesinlikle hayır.sollamalar tam bir ızdıraptı.

başka foto yokmu lan Kamil...feyse koyuyon burayada koysana...

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun ağam paşam :) konuyu geç gördüm bu aralar çokça vakit geçiremiyorum işten güçten , ama hakkaten güzel makina almışssın resimlerden anlarım ben çünkü zamanında her ayrıntısına her yerini neredeyse mercek altına aldığım için anlarım az çok ama bana temizi tanıdığı denk gelmemişti gidip cıbıfa yazılmıştım o zamanlar halende devam ediyor cbf muhabbeti :)

allah herkezin gönlüne göre versin kazasız kedersiz kullanman dileklerimle .

hayırlı uğurlu olsun ağam paşam :) konuyu geç gördüm bu aralar çokça vakit geçiremiyorum işten güçten , ama hakkaten güzel makina almışssın resimlerden anlarım ben çünkü zamanında her ayrıntısına her yerini neredeyse mercek altına aldığım için anlarım az çok ama bana temizi tanıdığı denk gelmemişti gidip cıbıfa yazılmıştım o zamanlar halende devam ediyor cbf muhabbeti :)

allah herkezin gönlüne göre versin kazasız kedersiz kullanman dileklerimle .

irfanım sağolasın.motorun methini yazdan beri duyuyorduk. Arkadaş satmak istememişti.

Hayırlı olsun tekerin düz bassın. Gerçekten güzel makina almışsın ara sıra görürdüm buralarda harika bir makina.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar