[B]karar veremiyorum YARDIM LÜTFEN..[/B]

sizce hangisi_?

• kanuni racer s 200

Oy: 4 30.8%
  • zealsun gs 200

Oy: 5 38.5%
  • ramzey 150

Oy: 2 15.4%
  • diğer seçenekleriniz yazın lütfen

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
arkadaşlar sizce hangisini almalıyım kanuni racer 200 ün yeni versiyonu s 200 ün yeni olması bana cazip gelior.. zealsun gs 200 de çok gösterişli bir görüntüye sahipp arada kaldım ramzey racing 150-23 de hoş duruyor sizce hangisini almalıyım fiyatlar aşağı yukarı aynı gibi karar veremiyorum kullanıcılardan tavsiye bekliyorum.. yada bu fiyatlarda bunlarla karsılastırabileceğim baska seçenekleriniz neler olabilir... cevaplarınızı bekliyorumm..

Son düzenleme:
arkadaşlar sizce hangisini almalıyım kanuni racer 200 ün yeni versiyonu s 200 ün yeni olması bana cazip gelior.. zealsun gs 200 de çok gösterişli bir görüntüye sahipp arada kaldım ramzeyin 150 de hoş duruyor sizce hangisini almalıyım fiyatlar aşağı yukarı aynı gibi karar veremiyorum kullanıcılardan tavsiye bekliyorum.. yada bu fiyatlarda bunlarla karsılastırabileceğim baska seçenekleriniz neler olabilir... cevaplarınızı bekliyorumm

köşeli parantez içindeki B ler ne işe yarıyor:silent: taktımda:cherry:
CBF150 yi almadan önce kanunu race200 benimde hoşuma gidiyordu görüntü olarak.Almadığım için mutluyum.Sorunlu makinalar çan çin çonlardan uzak dur derim.

:cat: Başka Motosiklet al derim ama bunlar arsındaki tercihim kanuniden yana olurdu .

diğer seçenek derken racing tip bi seçeneğiniz olursa yazmanızı bekliorum lütfen arkadaşlar aynı fiyatlardan bahsediyorumm.. :cat: cbr 125 i bende almak isterim..
ben kanuni racer s 200 den yanayım bu motorla karşılastırılabilicek aynı fiyatlarda bi racing var mı :silent:

cbf 150 sport görüntüsü bence coğu 250 cc racing manüpLesi motordan cok daha iyi kesinLikLe cbf 150 ( cok akLı başında bi motosikLet )

zealsun biraz daha kaliteli sanırım racer a gore kullananlar oyle soyluyor bencede goruntusu daha şık daha orjinal duruyor zealsun şahsen racerden daha çirkin racing gormedim

bu uc marka arasindan sececeksen eger kesinlikle kanuni derim.
parcasi en bol olan marka kanunidir arkadasim bunlarin arasinda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar