B-A-N-U Doğum Günün Kutlu olsun Canım. ..

Unutamayacağım güzellikte bir gün geçirdim, öncelikle bana bu sürprizi hazırlayan hayatımın en değerli insanı, biricik AŞKIM E-M-R-E ' ye teşekkür ediyorum... ::140:: ::142:: :rendeer:

Ayrıca orada olan, doğum günümü kutlayan, hep bir ağızdan " İyiki Doğdun, Banu... " melodisini hafızama kazıyan, mumları üfledikten sonra, kafamı kaldırdığımda, bana bakan onlarca yülen yüzün her birine tek tek sonsuz teşekkür ediyorum... Sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız, iyiki hayatımızdasınız ve biz sizleri iyiki tanıma şansını yakalayabilmişiz... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

seni seviyoruz özletme kendini....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mutlu yıllar Banu nice senelere beraber inş. :rendeer: bizi kimse haberdar etmediği için gelemedik sanırım neysee :p

mutlu yıllar Banu nice senelere beraber inş. :rendeer: bizi kimse haberdar etmediği için gelemedik sanırım neysee :p

haber versem süpriz bozulacaktı :mrgreen: :wiinkk: gerçi alttan alttan bi çok kişiye söyledim kusura bakma unutmuşum :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haber versem süpriz bozulacaktı :mrgreen: :wiinkk: gerçi alttan alttan bi çok kişiye söyledim kusura bakma unutmuşum :pr:

espri yaptım ben ki :mrgreen: zaten dün Emre çalışıyodu fuara da kahvaltıya da gelemedik :pale: o yüzden gelsek zaten işin içinde olurduk di mi di mi :mrgreen: neyse yine de bu sana ders olsun bi dahakine karışmayız :queen: Banu'ya tekrar seninle birlikte mutlu seneler :rendeer:

o söylenilenlerin arasında bende vardım ama gürpınarda dedemlere kahvaltı sözüm vardı gelemedim üzgünümm

Unutamayacağım güzellikte bir gün geçirdim, öncelikle bana bu sürprizi hazırlayan hayatımın en değerli insanı, biricik AŞKIM E-M-R-E ' ye teşekkür ediyorum... ::140:: ::142:: :rendeer:

Ayrıca orada olan, doğum günümü kutlayan, hep bir ağızdan " İyiki Doğdun, Banu... " melodisini hafızama kazıyan, mumları üfledikten sonra, kafamı kaldırdığımda, bana bakan onlarca gülen yüzün her birine tek tek sonsuz teşekkür ediyorum... Sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız, iyiki hayatımızdasınız ve biz sizleri iyiki tanıma şansını yakalayabilmişiz... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

hiç önemli degil istersen bidaha bagırabiliriz :queen:

dogum günün kutlu olsun YENGE nice nice mutlu senelere e tire m tire r tire e :p ile ve sevdiklerinle

Banu doğum günün kutlu olsun daha nice seneler doğum gününü emre ve sevdiklerinle kutlaman dileğiyle ::wish::::wish::::wish::

are there jewels inside omega watches
JS

This replica Rolex Daytona watches are weighted to feel like the originals and have been beautifully crafted from high quality materials.
I have proposed to the friend Sam Clancy this asian replica omega rubber band and he remained is happy.

P.S. Excuse me.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar