azıcık eski üye yeni tanışma:)

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar siteyi ağustos 2006dan bu yana takip ediyorum eylül 2007den beridir üyeyim e ben hiçbirinizi doğru dürüst tanımıyorum murat abi (gergerli) hariç:) geç oldu ama tanışalım siz sormadan kısada tanıtayım kendimi. 23 yaşındayım şu an şanlıurfada yaşıyorum pınar da activite personeli olarak çalışmaktayım siteyi ilk bulduğumda alanyada yaşıyordum orada restaurantımız vardı durumum baya iyiydi ve CBR1100XX almayı düşünüyordum sağolsun rahmetli necdet abi (gül) ile alp tunayın tavsiyeleri üerine vazgeçtim:)
unutmadan ilk motor kullanmaya hatay iskenderunda 9 yaşında mobilet süper51 :) ile başladım 15 senedir motor kullanıyorum şu an alanyada ni mirage 50cc birde kangda 125cc evde yatıyor şimdilik hem emniyet hemde restaurantımız iflas ettiği için ufak cc (125 & 250) ile başlayıp doğru zaman geldiğinde büyütmeyi düşünüyorum
şükrü k.

Son düzenleme:
selam abi öncelikle allah nasip ve kolaylık versin malum işleriniz için,En iyiini yapıorsun düşükten başlayarak!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekrar hoşgeldin şükrü kardeş,allah can sağlığı versin mal herzaman olur sıkma canını istediğin motora da kavuşman dileğiyle

Motosikleti
Dl650vstorm
memnun oldum tanıştığımıza inşallah Allah gönlüne göre bi motosiklet verir.

Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman, başına gelenlere üzülme takdir Allahındır verende o alanda o.. :D gülümse hayata.. Motoruna kavuşman dileklerim ile..

Merhaba Şükrü kardeşim,
inşallah işleriniz yoluna girer ve düşlediğin motosiklete kavuşursun:wiinkk:
Acele etme ve zamana biraz zaman tanı:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşım,

doğru olana sen karar vereceksin sonuçta. tekrar hoşgeldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar