Az bilgili bir arkadaş olarak biraz yardım istiyorum

Arkadaşlar ben daha yeni katılıyorum aranıza yıllardan beri bir motor sevgim var içimde ki herkeste olabilecek bir durum
ben kendi tarzımı yansıtacak olan bir motor buldum cruiser olarak regal raptor 350 spyder
bundan önce her hangi bir vitesli motorla deneyimim olmadı 350 cc çok olur diyorlar yeni başlayanlar için
onun dışında bu motor için rahatsız dediler ve sırtınız için sorun teşkil eder dediler ayriyetten daha iyi motorlar olduğu söylendi
ama benim için görünüş çok önemli zaten motoru aldığım zaman cruiser olarak kalmayacaktır motoru almama neredeyse bir yıl var
parası kesinlikle sorun olmayacak sadece fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :rendeer:

Arkadaşlar ben daha yeni katılıyorum aranıza yıllardan beri bir motor sevgim var içimde ki herkeste olabilecek bir durum
ben kendi tarzımı yansıtacak olan bir motor buldum cruiser olarak regal raptor 350 spyder
bundan önce her hangi bir vitesli motorla deneyimim olmadı 350 cc çok olur diyorlar yeni başlayanlar için
onun dışında bu motor için rahatsız dediler ve sırtınız için sorun teşkil eder dediler ayriyetten daha iyi motorlar olduğu söylendi
ama benim için görünüş çok önemli zaten motoru aldığım zaman cruiser olarak kalmayacaktır motoru almama neredeyse bir yıl var
parası kesinlikle sorun olmayacak sadece fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :rendeer:

Madde madde gidelim.

- Eğitim almak şartıyla Spyder başlangıç için çok değil. Eğitim almayacaksan 150cc ile başla.
- Cruiserlar rahat motorlar değildirler.
- Sırtta hali hazırda bir problem yok ise sorun filan teşkil etmez.
- Daha iyi motorlar elbette var ama özellikle para sorun değilse -ki Spyder hakettiğinden kat be kat pahalı bir motordur- Çin motor almak akıl karı değil.
- "motoru aldığım zaman cruiser olarak kalmayacaktır" dan ne kastettiğini tam anlayamadım ama cruiser olarak kalmayacaksa cruiser alma.

Yani bilemiyorum gözlemleyebildiğim görünüş olarak iyi olan bir spyderi buldum
Motoru kendim customlayarak chopper yapmak istediğimi belirtmek istedim cruiser olarak kalmayacak demekle

motora cc olarak küçükten başlayıp büyüye doğru gitmek genel görüşte olsa. 350 cc den başlanmaz çarpılırsın demek de yanlış olur. cc kaç olursa olsun gel bir eğitim almak en güzeli. bu eğitim mafraflı gibi gelse de ömür boyunca faydasını görürsünüz. imkan meselesi tabiki, ama en azından teorik bir eğitim bile bir çok şey katacak bilginize.
motor tipi olarak naketle başlamak benim görüşüm olsada gönlünüze yatan motor size daha sevgili gelecektir. sıkıntı yapmayın dikkatli olun doya doya kullanın.
şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim ben çorumdayım ve burada sadece dandik sürücü kursları var motor için iyi bir hoca bulabileceğimden şüpheliyim eğitim sorun olacaktır benim için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar