@canali
Kimse kimseyi örnek almıyor merak etmeyin, beni örnek alsalar otobanda gazlayacaklarına piste girerler. Ben birçok kez insanları piste götürüp kendilerinin ve motorlarının limitlerini orada zorlamayı, yolda uygulanamayan teknikleri pistte uygulayıp tekniği doğru şekilde öğrenmeleri için elimden geleni yaptım. Kimsenin birşey öğrenmeye niyeti yok. Yarış motoruna binen herkes bu süratlerde kullanıyor zaten, kimsenin minimum 120 hp gücünde olan bu motorları alıp, otobandaki 120 km/h hız limitine uyduğunu sanmıyorum. Kimseye de otobanda hızlı sürmeyin demem çünkü birçok ülkede otobanda hız sınırı yok. Ülkemizde hala 1960 lardan kalma trafik kuralları uygulandığı için bugün uygulanan hız sınırları son derece düşük. Bugün en dandik arabanın çıkabileceği minimum sürat 170 km/h ve bu sürat bile otoban limitinin çok üzerinde.. Sen araçları sınırlandırmadan, sınırı kurallar ile belirlersen bu kurallara da kimse uymaz. Siz hayatınızda 120 km/h sürati geçmediniz mi? Eğer geçtiyseniz ha 180 km/h ha 280 km/h hiç farkı yok, ikisi de yasa dışı... Ben burada süratin doğruluğu ve yanlışlığı konusunda bir tartışma yaratmak istemiyorum, tek dediğim bu süratlerde bile arkanızı kollamanız gerektiğinden ayna kullanmanız gerektiğini söylemek istedim.280'le gitmeye hadi laf etmedim diyelim de, sizi örnek alanlar var, çoğu da genç, sizin öğütlerinize rağmen kocaman motorlar alıp sizin yaptıklarınızı yapmaya çalışıyorlar.