Avrupa Motosiklet Turu Kartal’da…

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında, “Eurobiker” tarafından düzenlenen “8. Avrupa Motosiklet Turu”nda 60 motosikletli, 23-26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da olacak. Turun Kartal ayağında, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 60 motosikletliyi motosikletiyle karşılayacak.

Spor ile dostluk ruhunu birleştiren motosikletçilerin, sekizincisini yaptıkları “Hayır Amaçlı Tur” projesinin İstanbul ayağında, heyet Kartal Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Yuvasını ziyaret ederek bağışta bulunacak.

“Sınırları Aşmak, Kültürleri Birleştirmek” sloganıyla, 15 Mayıs’ta Lüksemburg’dan hareketle Dortmund, San Marino, Ancona, Patras, Atina, Kos, Bodrum, İzmir, Çanakkale, İstanbul, Selanik güzergâhında seyredecek motosiklet grubunun, İstanbul programı ise 23-26 Mayıs tarihlerini kapsıyor.

Çeşitli Avrupa ülkelerinden “Eurobiker” adıyla bir araya gelen motosikletçiler, Avrupa Motosiklet Turu’nun sekizincisinin güzergâhına Türkiye’yi de kattılar. 8 yıldır hayır amaçlı Avrupa Motosiklet Turu düzenleyen Eurobiker ekibi üyeleri, kendi aralarında topladıkları bağışları seçtikleri kuruma teslim ediyorlar. Eurobiker üyeleri, turun İstanbul ayağında Kartal Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Yuvasını ziyaret ederek bağışta bulunacak.

23 Mayıs Pazar günü saat 13.30’da, İstanbul Yenikapı İskelesi’nden İstanbul programına “Merhaba” diyecek ekip, saat 14.00’de Sultanahmet Meydanı’nda olacak. 8. Avrupa Motosiklet Turu’nun İstanbul ayağı, Sultanahmet Meydanı’ndaki görkemli törenin ardından başlatılacak.

Etkinlikler kapsamında Avrupalı motosikletçiler, aynı tutkuyu paylaşan ünlü Türk motosikletçilerle de buluşacak. Aynı gün Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğini yapacağı Kartal’daki gösteriye, motosiklet tutkunu da olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz motosikleti ile katılacak.

24-25 Mayıs günü programları, 60 motosikletlinin müze gezileri ve Boğaz gezileriyle son bulacak.

Kaynak:Anadolu Yakası

Ekli dosyalar

• eurobiker.jpg
    eurobiker.jpg
    12.6 KB · Görüntüleme: 4,425
Son düzenleme:
Adamlar bir daha İstanbul' a gelmemeye yemin edecek duruma gelmesinler başka ihsan istemez.

Bir Kartal sakini olarak belediye başkanını görmüşlüğüm var ve diyebilirimki alttaki resim belediye başkanına ait sanırım, bayağı bir benziyor. Motoru ile çıktığı yerde park ve bahçeler müdürlüğü olabilir.

1 Saat önce Fatih / Fındıkzade otobüs durağında bekliyordum önce ince bir eksoz sesi duydum :cyclopsan kafamı çevirmeye kalmadı bir Honda 600 RR yanaştı ışıklara...
Yeşil ışık yanar yanmaz bastı gitti.:queen:

Daha sonra baktım Honda Varadero ya benzeyen 3 tane motor yanaştı....
Önce polis sandım sonra bir baktım arkaya adeta bir motosiklet sürüsü (sürüsüne bereket...):rendeer:

Önde bulunanlardan birinin gözlerinin içine bakınca bana adres sordu aksağanı Alman aksağanıyı sanırım, Otel Grand Anka yı sordular ve aha dedim bunlar Eurobiker grubu hemen oteli tarif ettim, yanlarına gidip konusacaktım ama 25 dk dır gelmeyen İETT nin 97 numaralı otobüsü o dakika içinde geldi....:pr:

Çok değişik bi his uyandı içimde adeta gözlerim doldu :salut: keşke motorum olsa da aralarına katılsam dedim içimden...:pale: Sonra boynumu büktüm otobüse bindim ve eve geldim.:salut: Şu an otelde dinleniyorlardır kim bilir yarın ki rotaları neresi :silent: Keşke biz de yapabilsek böyle bişey yapılamaz mı acaba çok mu zor :silent:

ne zaman kartalda olacaklar bı bılgı verılmemıs yarın baslanıyor ıstanbul ayagına ama kartaldakı gosterıler nezaman :S :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

tamam kendı cevabımı aldım saolun :mrgreen::mrgreen:

23 Mayıs 2010 Pazar günü saat 13.30’da İstanbul Yenikapı iskelesinden İstanbul programına başlayacak ekip saat 14.00’de Sultanahmet Meydanında olacak. İstanbul programının sonraki ayağı saat 14.30’da Kartal Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Yuvası olacak. 16.30’da Çocuk Yuvasından ayrılacak ekip, saat 17.00’de Kartal Sahil yolunda Motosikletli Gösteri yapacak.

24-25 Mayıs günü programları 60 motosikletlinin müze gezileri ve Boğaz Gezileriyle son bulacak.
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar