Athos,Portos,Aramis ve Mete Handro Karaburun'da! :)

Gezi çok güzel olmuş bende dün yağmurda TEM'e çıktım.Çıkmaz olaydım motor baştan aşağı çamur oldu.Temizleyene kadar canım çıktı.
Ya ben kaç aydır öğrenmeye çalışıyorum metehan abi niye siteden uzaklaştırıldı bunu bana biri açıklayabilir mi?Özel mesaj atarakta söyleyebilirsiniz :)

Motosikleti
Dl650vstorm
Gezi çok güzel olmuş bende dün yağmurda TEM'e çıktım.Çıkmaz olaydım motor baştan aşağı çamur oldu.Temizleyene kadar canım çıktı.
Ya ben kaç aydır öğrenmeye çalışıyorum metehan abi niye siteden uzaklaştırıldı bunu bana biri açıklayabilir mi?Özel mesaj atarakta söyleyebilirsiniz :)

devlet sırrı herhalde açıklanmıyor.:queen:
mete benide çağırdı sağolsun ...iftara davetliydik ailecek o yüzden gelemedim. günün hakkını vermişsiniz tebrikler.:)

Metocan ile çıkılan yolculuk keyifli olmazmı ellerine sağlık resimler için.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Göz zevkinizi bozdum biraz eheh :mrgreen: kusura bakmayın ama napiyim işte sizlerle paylaşmak istedim pandanın hallerini. :p

Güzel gezmişsiniz de,ıslanmadınız mı?:cherry:
İnsan ramazandan sonra gider,mangalıda yakar yahu.
Neyse bunu saymıyorum mangallı fotolarıda bekliyoruz.
İyi bayramlar.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Güzel gezmişsiniz de,ıslanmadınız mı?:cherry:
İnsan ramazandan sonra gider,mangalıda yakar yahu.
Neyse bunu saymıyorum mangallı fotolarıda bekliyoruz.
İyi bayramlar.

Şip şak 3-4 saatlik kaçamak bir gezi oldu. Mangallı evet daha iyi olurdu eminim. Neyse artık başka bahara ve Metehan'sız! :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel eğlenmişsiniz,emeğinize motorunuza sağlık,
Mete kankam resimlerine bakıp özlem gidermek çok güzel umarım kısa zamanda dönersin,ayrıa motor kıyafetin çok şık 2009-2019 yaz kreasyonlarına bomba gibi düşecek

cok eglenmıssınız bayada gezmıssınız bellı..uzaylı motorcu sensın sanırım:silent:kask usutune kapşon:pmetehan hoca nında kostum bı baska super..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar