Ataturk ve Motosiklet

atam atam canım atam:rendeer: . sen mi çektin skullhunter:p :cherry:
gördüğünüz üzere atam da kawasakiye biniyomuş:cherry:

federal ne güzel bulup çıkartmışsın:wiinkk:

Atam izindeyiz her akşam piizdeyiz

"Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz.Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz."

Medeniyet = Motorcu

Biz dünya motorcular ailesi içinde bulunuyoruz.Motosikletin bütün icaplarını tatbik edeceğiz...

skullhunter+viper+1 en azından babam sorarsa işte ulu önderimizde motora biniyormuş bende onun izinden gidiyorum derim,hani varya Atam izindeyim; tabi bu tatil anlamına gelmesin:rendeer:

Moderatör (forrap)
xxxxx' Alıntı:
Atam izindeyiz her akşam piizdeyiz

Beyler saçma sapan şeyler yazmayın buraya,bu tür saçma sapan gerzek sözlerle burayı meşgul etmeyin:farao: Ne bu şimdi espri mi?Atatürk gibi ulu bir insanı bu tür saçma işlerinize alet etmeyin!!!DİKKAT EDELİM BU TÜR KONULARDA,BUNLARIN ESPRİSİ OLMAZ!!!

forrap' Alıntı:
Beyler saçma sapan şeyler yazmayın buraya,bu tür saçma sapan gerzek sözlerle burayı meşgul etmeyin:farao: Ne bu şimdi espri mi?Atatürk gibi ulu bir insanı bu tür saçma işlerinize alet etmeyin!!!DİKKAT EDELİM BU TÜR KONULARDA,BUNLARIN ESPRİSİ OLMAZ!!!
bende forrap gelsede beni düzeltse diyodum beklemem uzun sürmedi allahtan:farao:

Moderatör (forrap)
xxxxx' Alıntı:
bende forrap gelsede beni düzeltse diyodum beklemem uzun sürmedi allahtan:farao:

xxxxx bak dostum benim kimseye gıcığım falan yok,sana da herhangi bir topicte laf atmışlığım veya yaptığın işe karşı çıkmışlığım yok.Ama bu sefer beni ilgilendiren bi konu ve ben bu tür şeylere izin vermem dostum bilmem anlatabildim mi.Sana adamakıllı söylüyorum bu tür şeyler Atatürk gibi ulu bir insanla bağdaşmayan şeyler.Sözlerimize biraz dikkat etmemiz gerekir onla ilgili konularda,kaldı ki bu tür onu alet edip espriyle alakası olmayan sözlerde bulunmanın mantığını kavramak zor.En azından hiç bişey yazmasan yada daha mantıklı bi cevap versen bana sevinirdim ama böyle yapmayı tercih etmişsin sen bilirsin,Senden tek istediğim sadece düşün forrap haksızmı diye eğer yaptığının doğru olduğunu düşünüyorsan sorun yok...

bende forrapa katılıyorum arkadaşlar lütfen sarf ettiğimiz sözlerde bir az daha dikkat edelim cünkü internet ortamında tüm dünya bizi bizde onları izliyoruz.bu nedenle yaptığımız geyik muhabbetlerinde önderimiz şehitlerimiz,gazilerimiz ve milletimizle ilgili konularda azami dikkat .bizi takip edenler türklerin adi şerefsiz karaktersiz,kaypak güvenilmez yobaz üç kağıtcı uckuruna düşkün korkak küçüğünü büyüğünü bilmeyen ülkesini milletini kendi çıkarları için satan kimselerle hiçbir zaman aynı kefede bulunmayacagını bilmelidir değil mi?

forrap ve öz_kan sizlere +1000000 katılıyorum,bu benzetme benim de hoşuma gitmedi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostlar topicin ne ile alakalı açıldığına dikkat edelim.Böyle her topicte ne bu sataşmalar ya.Hiç yakışmıyor bizim ailemize.Lütfen. "xxxxx" arkadaşım;forrap kardeşim sana kötü niyetli bişey söylememiş zaten.Sadece hepimizin can damarından vuran bir konu bu "Atatürk,Atatürk Devrimleri...vs";bu konularda olumsuz bişiler yazmamız sinir bozucu olur.Bu arada sen,ben değil;www.motosiklet.net ailesi olarak;Yüce Atam'ın izindeyiz.

çok hassas gördüm sizleri...hepimiz kardeşiz...üzmeyelim birbirimizi....

Atam izindeyiz ( yıllık izin değil tabi ) :)))))))

sevgili rüzgar dostları,ATATÜRKümüzün bu kıymetli resmini net sayfamızda görmekten onur duydum.vesilesiyle sizlere teşekkür ediyorum.İzmirden ve izmir tayfasından selamlar saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar