Atatürk resmi arıyorum

arkadaşlar bana Atatürk'ün bir resmi lazım ama internette bulamadım bir türlü elinizde varsa bana e-maill yada burada n gönderebilirmisiniz? hani Atatürk'ün yanlış hatırlamıyorsam ayağının altında bir düşman olan bir resmi vardı yada hemen önünde yatan tam emin değilim. bu resim lazım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
mail olarak göndermek isteyenler : [email protected]

Afyonkarahisar Zafer Anıtı'nın resmi iş görür mü?
Şöyle bir resim mi?
http://www.yeniansiklopedi.com/wp-content/uploads/2012/09/afyon-resim-1.jpg

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Mustafa Kemal in öyle bir hareket yapacağını sanmıyorum.

zaten resim sonradan yapılma orjinal fotoğraf değil dediğim gibi tam emin değilim nasıl olduğundan kuvvetmira evet ona benzer ama o değil :) birde 180 derece dönük olması gerekiyor yani sağa değil sola doğru olması gerekiyor :)) hatta bazı okulların duvarlarında bile vardır o motif örnek akhisar endüstri meslek lisesi duvarında metalden işlenmiş olarak vardı.

Afyon'da zafer anıtı tasvir ettiğin şekilde, ama ayaktaki Atatürk değil, Türk'ü temsil ediyor, yerdeki de düşmanı...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öyle bir resim olduğunu sanmıyorum....
Boşa arama bence..
Varsada fotoşoptur...
Atatürk bırak poz vermeyi, o hareketi bile yapmazdı..

google de yok aradığım resim kardeşim :( ayrıca yardımcı olan herkese tek tek teşekkür ederim. çok sağolun

ben çizmiştim tahta kalemiyle. şu da sakara (muğla) yaptığımdı ya da öğrenci yolcu durakları gibi mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar