Asya Motor 250 Tepee

Bende kuba str250 araştırıyorum ama kuba da internet sitesinde fiyat bilgisi vermiyor ve bayiler kafasına göre fiyat biçiyor. Sahibinden.com sitesini takip ediyorum uzun süredir geçen hafta 2012 model kuba str 3900 tl die ilan verdi 2 gün olmadı fiyat 4800 oldu ayıp ayıp anlaşılan göz göre göre kazıklanacağım bu yaz :).

Hocam ben tepeeyi iptal ettirdim, Rx250 satın aldım ayın 10 una kadar burada olacak.

Asyanın sıtesınde tepee modelını kaldırmıslar bu konu hakkında bılgısı olan bırısı benı aydınlatabılırmı? 3 ay bekledıkten sonra modelı uretmedık cıkarmadık felan derlerse ertesi gün davayı açıyorum asya ya ..

dün gittim gorustum eylulde stoklarda yazıyor gebersinler!:mad:

Demiyeyim demiyeyim dedim ama senin bu yazdığına göre söyleyim; tam da tahmin ettiğim gibi, malum sitede 1-2 çakal çakma resim koyarak insanları kandırmaya çalışmış demek...Motorun montaj resimleri felan...

leon bu motor balansörlumu diye soran senmiydin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

biz babamla tepee 200 ve 250 arıyoruz sıfırda olur 2. elde eğer gorup fiyatıyla haber verirseniz çok mutlu olurum bnde arastırıorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

bu motor balansörlumu diye soran senmiydin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar