asya 150t1 acil yardım

asya 150 t1 marka 150 cc lik bir motorum var ve sorunum şu

motorun üzerinde iken gaz verdiğimde kusma yapıyor yani(bir gaz yiyo bir yemiyo)kesik kesik

yine 5000 6000 devirlerde son devrini bulmuyor gaz kesiyor acaba kalbüratörden olabilirmi?

Büyük ihtimal karbüratördendir ya da benim de eski scooterimde başıma gelmişti karbüratöre gelen hava filtresinin hortumu mu ne çıkmıştı sert bi çukura girmiştim istersen karbüratörün oraları açıp bir kontrol et çıkan bi şey falan var mı diye:cat:

Karburatör, oraya giden benzin hortumu veya flitresinde tikanma, benzin otomatigi, fazla hava emmesi, az hava emmesi, havaflitrenin eskiliği, ateşleme beyninde bir arıza.......

mototiger o kadar cok sebebi olabilirki.

hemen bir ustaya gitmek istemiyorsan bahsetiğim parcalara birer birer bak.

Katılıyorum..Asyalardaki klasik sorun işte.Hepimizin başına geldi..Belki benzin hortumu sıkışmıştır,belki karbüratör..Neticede servis de saçmasapan şeyler söyleyip bi kabahati benzincilere atacak.Eğer sen de açıp bakıp anlamıyorsan benim gibi 35lira filan sıkışmıştır belki.Verirsin motor da hafifler :) Ah bu Asya aaaahhh

arkadaşlar sağolun ben en iyisi bir ustaya göstereyim nede olsa ince ayar teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar