Asya 150 T - 19 A ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba forum üyeleri,

Öncelikle aranıza yeni katıldığımı belirtmemde fayda var. Arama kısmından, "Asya 150 T - 19 A" modeli ile ilgili arama yapmama rağmen, net bir bilgi bulamadım. İstanbul bayii'nden öğrendiğim kadarıyla, gelir gelmez hızlı satılan bir modelmiş. Fakat kulaktan dolma, kasasına göre motorunun küçük geldiği veya muadillerine göre fazla yaktığı gibi yorumlar var. Biraz iri cüsseli oluşumdan dolayı, küçük görünümlü bir motor üzerinde yol almak da istemiyorum:)

Bu motora sahip forum üyeleri, yukarıdaki kıstaslar açısından yorumlarını belirtirse çok sevinirim..

Sevgi, Saygı ve Hep 2 teker üzerinde olmak dileklerimle..
H.K

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum yok öyle bişey bende var 1000 km geçtim...motor 80-90 krş...civarı yakıyor...

Asyanın topicinde motorla ilgili yorumları bulabilirsin...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar