Askeri Taktik Eldiven Motosiklet Eldiveni Yerine Geçer Mi ?

Merhaba dostlar dikkatimi çekiyor nette gezerken.

Şu subayların taktiği bej renk askeri taktik eldivenler baya baya motor eldivenleri gibi korumalı şekilde duruyor. Bunlardan motosiklet eldiven performansı alınır mı özellikle kumaş olarak ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kesin hırbonun yan çarı açtı bu konuyu diyerek tıkladım ama geçmez farklı dinamikler farklı amaçlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kaza esnasında ilk darbede bileklerinizi korumaz, avuç içinizi korumaz buradaki kemikleriniz kırılabilir ve de yüksek süratte sürüklendiğinizde bu eldivenlerin mukavemeti az olduğundan parçalanıp deriniz hasar alacaktır.

Ama doğruya doğru görüntüleri çok hoş ve motosiklet eldiveni gibi duruyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosiklet eldivenlerinin avuç içinde darbe anında sertleşip darbeyi emen ve de yere takılmayıp kayan bu şekilde bileklere az yük bindiren parça olması lazım, dandik motosiklet eldivenlerinde de olmuyor bu ama çok önemli.
Yine bileği koruyan parçaları da önemli ama bilek koruması daha çok kışlık eldivenlerde oluyor, yazlık eldivenlerde pek olmuyor.

Bizzat tecrübe ile söymeliyim ki işe yaramıyor, bilek koruması 0 direkt hasar alıyor bilekler zedeleniyor. Kumaşları çok tırt, 1 ay önce 60-70 kmh arası düştüm ve sürüklendim eldiven resmen kağıt gibi yırtıldı parçalandı, sadece sert plastik kısımlar korudu ama sırf bilek ve yırtılmaması için kaliteli bir şey almak lazım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bizzat tecrübe ile söymeliyim ki işe yaramıyor, bilek koruması 0 direkt hasar alıyor bilekler zedeleniyor. Kumaşları çok tırt, 1 ay önce 60-70 kmh arası düştüm ve sürüklendim eldiven resmen kağıt gibi yırtıldı parçalandı, sadece sert plastik kısımlar korudu ama sırf bilek ve yırtılmaması için kaliteli bir şey almak lazım
Kullandığınız motosiklet eldiveni hangi marka/modeldi, ona göre ondan almayalım.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ikisine da sehip biri olarak konuşuyorum, geçmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar