Askere gidiyorum:(

:mrgreen:gule gule gıt kardesım :salut:hayırlı teskereler cabukcak umarım evıne ve bızlere donersın

Askerlik... Atlatılası bir vaka... Ama anlamlı da bir o kadar... İnandığım bir ruh, ama en fazla 15 ay.. Fazlası cidden fazla.. Tadını çıkar kardeşim, anlamını yakala gerisi kolay :)

Hayırlı teskereler

spacer.gif

kardeşim gideceğin birliği söle bana buluruz inşaallah bi devremizi yrdımcı olur sana

VATAN'i görevinde başarılar dilerim. Hayırlı teskereler temenni ederim . sayılı zaman çabuk geçer unutma,bide bakmışsın bitmiş....

hayırlı tezkereler diliyorum. askere gidip bizi unutmayın :cat:
unutmayın ki tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :p

Öncelikle teşekkür ederim.:)ben kimseyi unutmam tabiki bir motosikletçinide dönüp dolaşıp geleceği yer www.motosiklet.net.'tir:cat::rendeer:

hayırlı tezkereler..:cat:
Teşekkür ederim kirke:)

AYDEMİR;676560' Alıntı:
hayırli teskereler vatan borcu öduyeceksın kardeş
Teşekkür ederim tabiki vatan borcumuzu layıkı ile ödeyeceğiz:cat:

abisi askerlik resimleri forumda isderisz haaaaaaaaa :salut::p o şimdi asker şarkısı da benden sana gelsin :mrgreen::cherry::rendeer:

Tamam abi resimleri foruma atacam söz:).Şarkı için teşekkür ederim:cat:

Ya o kadar askere gidiyorum başlıgı açılıyo biriniz asker slm'lı bir fotonuzu koymuyorsunuz yaa:mrgreen:
Hayırlı tezkereler:cat:

Abi pazartesi söz fotoyu koyacam:)

hayırlı teskereler.bende açıköğretimi bitiremezsem geliyorum.

Teşekkür ederim:).İnşallah sende layıkı ile yaparsın:)

Hayırlı tezkereler:) teslim yeri bellimi?
Teşekkür ederim:)Erzincan topçu taburu:)

Dostum sana hayırlı tezkereler,Hafta sonu Adana ve Mersin MT Tarsus da buluşacak gelirsen bekleriz.Bende agustos yada aralık gbi askere gidecem (buyuk ihtimal 6 ay kısa dönem) Sana kutsal vatan görevinde başarılar...

Teşekkür ederim:)Buluşmaya gelemem kusura bakmayın bazı nedenlerden dolayı.İnşallah bu kutsal görev sana ve her Türk gencine nasip olur:cat:

Maalesef değil, şerefle gururla gitmenin en güzeli olduğunu düşünüyorum.

Haklısın ben askerliğe değil arkadaşlarımdan sevdiklerimden ve MT ailesinden ayrı kalacağıma maalesef diyoru yazdığın için sağol(Her Türk Genci Asker Doğmuştur,Asker Ölecektir...):farao:

hayırlı teskereler. vatan borcudur ödemek lazım.

gerçi ben şimdilik borç yiğidin kamçısıdır görüşünü izliyorum ama neyse:p:mrgreen:

Teşekkür ederim:)Buda bizlerin borcu ödemek lazım:)

Allah yar ve yardımcın olsun.

Teşekkür ederim sağol:)

bir hemşerim askere gidiyor sanırım, :) sana şimdiden hayırlı teskereler diliyorum, hatta ek olarak da EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER diye haykırıyorum..

Sağol hemşerim:)ek için çok Teşekkür ederim:rendeer:

vatan sana emanet empire hayırlı tezkareler :cat:

Bu vatanı canım pahasına koruyacağıma namsum ve şerefim üzerine And içerim
:)

kardeşim nereye gidiyosun yardımımız dokunur belki

Abi Erzincan topçu tugayı:)düşüncen için çok teşekkür ederim:rendeer:

kardeş hayırlı teskereler benimde bu sene açık öğretim son biterse kısa dönem gideceğim

Teşekkür ederim:)İnşallah sanada nasip olur:cat:

tez zamanda hayırlı teskereler, bende gitseydim şimdi 3 ayımdaydım ;)

Teşekkür ederim:)Elbette gidersin vatan borcu:cat:

hayırlı teskereler ......
Sağol kardeşim:)

Özer024;676989' Alıntı:
Hayırlısı olsun.Umarım rahat bir askerlik yaparsın.Hayırlı tezkereler...
Teşekkür ederim:)

:mrgreen:gule gule gıt kardesım :salut:hayırlı teskereler cabukcak umarım evıne ve bızlere donersın

Teşekkür ederi abi İnşallah tekrar aranızda olacağım:)

kardeşim hayrlı teskereler 15 ay yapacam diye üzülmeyin.20 ay yine yapılır vatan için.

Abi teşekkür ederim:)Bana kalsa ömür boyu yaparım am söylemesi ayıp kollarım da iz olduğu için kalamayacam:)

Askerlik... Atlatılası bir vaka... Ama anlamlı da bir o kadar... İnandığım bir ruh, ama en fazla 15 ay.. Fazlası cidden fazla.. Tadını çıkar kardeşim, anlamını yakala gerisi kolay :)

Teşekkür ederim abi:)dediğin gibi yapmaya çalışacam:)

Hayırlı teskereler arkadaşım. Görüşmek üzere. :rendeer:

Hayırlı teskereler

spacer.gif

Sağol abi teşekkür ederim:)

git tabi toprağım.
oradada belki motorize birlik çıkar şansına.:p

Gideceğim toprağım:)keşke olsada motora binsek valla:cat:Var ama sadece rütbelilere :)

kardeşim gideceğin birliği söle bana buluruz inşaallah bi devremizi yrdımcı olur sana

Abi erzincan tpçu taburu ama daha birliği bilmitorum silüsü pazartesi alacam teşekkür ederim ilgine sağol:rendeer:

VATAN'i görevinde başarılar dilerim. Hayırlı teskereler temenni ederim . sayılı zaman çabuk geçer unutma,bide bakmışsın bitmiş....

Teşekkür ederim hepimize hayırlı olu inşallah:cat::rendeer:

Son düzenleme:
empire hayırlı olsun tertibim bende yarın çıkıyorum yola.sivas tanksavar çavuş talimgah.yakınız birbirimize.dağıtımda girelim bakalım siteye haberleşelim aynı yere düşeriz bakarsın

hayırlı tezkereler güle güle git güle güle gel.
gözün arkada kalmasın.
sen kendine iyi bak dikkatli ol aklımız sende kalmasın.
arkandan su döktüm :salut: :cat:

Evet arkadaşlar, mustafa (empire) 25 mayıs itibari ile erzincan topçu tugayındaki birliğine teslim oldu.Kendisine şimdiden hayırlı teskereler diler, vatani görevinde başarılar dilerim.Ha bu arada 10 gündür siteden uzaktım baya özlemişim yavv:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar