Askere Gidiyorum - Polatlı, Ankara

30 gün oldu askerlik, yeminimi ettim, ilk çarşı iznimdeyim. Asteğmenler sabah 8 akşam 5 askerlik yapıyor diyorlar, yalan. Sabah 5 akşam 10 askerlik yapıyorum :p Bir de ders görüyoruz, üniversitedeki dersler kadar zor, geçemezsen 15 ay er oluyorsun. Yat kalk koş sürün çömel diye diye kas da yaptım baya :) Bu arada 30 Ağustos'ta Genelkurmay Başkanı ve Cumhurbaşkanı'nın önünden de yürüdüm :) Tüm zorluğuna rağmen Türk ordusunun bir mensubu olmak çok gurur verici.

Mesaj yazan herkese çok teşekkürler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
30 gün oldu askerlik, yeminimi ettim, ilk çarşı iznimdeyim. Asteğmenler sabah 8 akşam 5 askerlik yapıyor diyorlar, yalan. Sabah 5 akşam 10 askerlik yapıyorum :p Bir de ders görüyoruz, üniversitedeki dersler kadar zor, geçemezsen 15 ay er oluyorsun. Yat kalk koş sürün çömel diye diye kas da yaptım baya :) Bu arada 30 Ağustos'ta Genelkurmay Başkanı ve Cumhurbaşkanı'nın önünden de yürüdüm :) Tüm zorluğuna rağmen Türk ordusunun bir mensubu olmak çok gurur verici.

Vay kütüğüm keyfin nasıl
kiss.gif

foto isterik..pırpırlı foto...:rendeer:

Super Moderator
O kadar oldu mu ya?
İyi iyi, çoğu gitmiş, azı kalmış:p

Ben bile bi' gururlandım şimdi... Kolay gelsin, başarılar...:cat:

Super Moderator
fratk.jpg

İyi ki doğdun bir de bu arada...::asker::

Yeni yaşın sana bolca mutluluk ve sağlığın yanında, biraz da top mermisi getirsin:p

doğum günü asker ocağında koyar be adama olcanım...zaar tırmalıyordur şimdi...:p

Moderatör (forrap)
Gururlanacağın türden bir askerlik yapıyor olmana sevindim :cat:
Yeminin hayırlı olsun..
Doğum günün kutlu olsun:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar