asfaltta ne gider?

Herkese merhabalar. Boyum 190 kilom 75. Diğer motorların nerdeyse hepsi altımda çok küçük kalıyo. Bu nedenle (açıkçası hangi sınıfta olduğunu bilmiyorum enduro, cross, on road) bu tarz motor bakmaya karar verdim.

Arazide toprakta kullanmıycam. Tamamen şehir içi asfaltta kullanmak amacıyla alıcam. Tecrübem az var. İlk motorum olucak ve sıfır istiyorum. Bütçem 4000 tl maksimum. Bu fiyata asfalt için uygun olan hangi başlangıç motorunu önerirsiniz?

Apache lerin yeni kasaları geniş bende seninle aynı ebatlarda sayılırım,tavsiye ederim.
Chopper cruiser tarzı düşünürsen 250 likten aşağısını alma.
Scooter'a girme.
Cross herhangi bir motor alabilirsin.

Apache lerin kasaları geniş bende seninle aynı ebatlarda sayılırım,tavsiye ederim.
Chopper cruiser tarzı düşünürsen 250 likten aşağısını alma.
Scooter'a girme.
Cross herhangi bir motor alabilirsin.

250 cc chopper alıcak kadar bütçem yok maalesef. Apache de aşıyo bütçemi. Eğer uygun fiyatlı sıfır bulabilirsem cross motorların asfalt için uygun olanlarından düşünüyorum.Yapısı gereği yüksek olduğu için o kadar sıkıntı yaşamam boy açısından. Düşüncem bu yönde daha doğrusu

mondial x-treme max 150 cross motoru asfalta uygun tekerlekler degil cross tarzı istiyosan usta benim açtıgım konuda ki gibi supermoto tarzı arıycaksın lastikler ona göre uygun amortisör vs.

mondial x-treme max 150 cross motoru asfalta uygun tekerlekler degil cross tarzı istiyosan usta benim açtıgım konuda ki gibi supermoto tarzı arıycaksın lastikler ona göre uygun amortisör vs.

normal kullanımda asfaltta üstündeki enduro lastikleri gayet yeterlidir,

ama virajlara racing gibi yatmaya calısan olursa yatıp kalkamayabilir :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

motorun üstündeki orjınal enduro lastikler ile ve kabiliyetiniz varsa:

0V1JaY.jpg

A2LrvB.jpg

şamil arkadasım gibi motoru yatırabilirsiniz.

buda gene aynı kişiden bonus olsun :)

4mPy37.jpg

Son düzenleme:
normal kullanımda asfaltta üstündeki enduro lastikleri gayet yeterlidir,

ama virajlara racing gibi yatmaya calısan olursa yatıp kalkamayabilir :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

motorun üstündeki orjınal enduro lastikler ile ve kabiliyetiniz varsa:

http://i.hizliresim.com/0V1JaY.jpg

http://i.hizliresim.com/A2LrvB.jpg

şamil arkadasım gibi motoru yatırabilirsiniz.

buda gene aynı kişiden bonus olsun :)

http://i.hizliresim.com/4mPy37.jpg

O kadar tecrübe yok abi ama ama zamanla olucak :) hoşuma gitti şekli görüntüsü hoş

Kardeşim asya gv 200 lere bak derim. 2.el temiz de olabilir. Supermoto haline getirirsen şehir içinde çok rahat edersin.
Sahibinde.com da 2 tane bulmuştum supermoto halıne dönüştürmüşler. temiz modelli motorlardı. biri asya gv 200 diğeri mondial xxtreme..

mondial bayisine gittiğimde cross a bakmak istedim. üstüne bile oturamadım çok yüksek. :) benim boy 167

Kardeşim asya gv 200 lere bak derim. 2.el temiz de olabilir. Supermoto haline getirirsen şehir içinde çok rahat edersin.
Sahibinde.com da 2 tane bulmuştum supermoto halıne dönüştürmüşler. temiz modelli motorlardı. biri asya gv 200 diğeri mondial xxtreme..

mondial bayisine gittiğimde cross a bakmak istedim. üstüne bile oturamadım çok yüksek. :) benim boy 167

arkadasım iyi güzel hos diyorsunda sen hiç bastaki mesaja bakmadın galiba

Herkese merhabalar. Boyum 190 kilom 75. Diğer motorların nerdeyse hepsi altımda çok küçük kalıyo. Bu nedenle (açıkçası hangi sınıfta olduğunu bilmiyorum enduro, cross, on road) bu tarz motor bakmaya karar verdim.

Arazide toprakta kullanmıycam. Tamamen şehir içi asfaltta kullanmak amacıyla alıcam. Tecrübem az var. İlk motorum olucak ve sıfır istiyorum. Bütçem 4000 tl maksimum. Bu fiyata asfalt için uygun olan hangi başlangıç motorunu önerirsiniz?

ben o yazıya göre yazıyorum yorumlarımı

arkadasım iyi güzel hos diyorsunda sen hiç bastaki mesaja bakmadın galiba

ben o yazıya göre yazıyorum yorumlarımı

Ben de boy amaçlı yazmamıştım hocam. arkadaş asfaltta kullanıcakmış uygun fiyatlı 1-2 supermoto yapılmış cross buldum. Onu belirtmek istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar