Artık taksiciler,minibüscüler bizi önemseyecek ! (Maalesef ciddi değil)

abi siz istediğiniz kada lastikleri büyütün onlar daha da büyütüp çıkar karşınıza valla

aslında süper bişey ama... napalım bende beni sıkıştıranlara )öküz kornası)ile karşılık veriyorum...küfür ediyolar ama nahapcan hay
>
atda kalma mücadelesi

aslında süper bişey ama... napalım bende beni sıkıştıranlara )öküz kornası)ile karşılık veriyorum...küfür ediyolar ama nahapcan hayatta kalma için mecbur
my.php

Son düzenleme:
güzel motor.trafikte bazen düşünmüyor değilim motorum böyle bişi olsa diye.ama sanırım en sonunda montun üstüne dinamit lokumu bağlayıp öyle çıkıcam trafiğe bakalım o zaman da önemsememezlik yapabileceklermi:mrgreen:

gecen gün kırmızı ısıkta duruyorum arkadan bı araba kornaya basıyor bı dondum baktım aılesı var neyse dedım gene bastı elımle ne dıyon dedım cekıl dıyor ulen bunun plakası yokmu ruhsatı yokmu kardesım cekılmedım neyse sagdan bı yerden yol buldu gıttı kırmızıda hala beklıyoruz ben bastım bunun onunde durdum korna morna çalamadı :) yeşil yandı korna caldı bu sefer takıldım bunun arkasına aksam vaktı yaktım uzunları cocukları var 8-9 yaslarında bana baktılar neyse dedım ugrasmayım aksam aksam cogu ınsan anlayıslı ama boyle takozlar ıllallah ettırıyor
saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar