- Konu Yazar
arkadaslar motoru yükseltmeyi düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremedim. Zaten çokta param yok
. Kullandiğim mondial mct 250 artık beni kesmiyo bir kac kez kuzenin Yamaha TDM 850yi kullandıktan sonra hele hiç kesmemeye başladı
). Düşündüğüm şey elimdeki motorum, bilgisayarım ve de bir miktar parayla yeni motora geçmek.
Motorum gerçekten temiz yazın üzerinden inmedim 1 ayda 3600 km yaptım. Bütün bakımları zamaninda yapıldı. Kırığı döküğü çiziği yok. Gayet temiz. Zaten pasta cilasını eksik etmedim. Şuan 4000km'ye varmıştır. Motor 48 plakalı ve Bodrumda. Ankarada okuduğum için getiremedim.Ayrıca motorun performansıda çok iyi.( tabiki diğer mct 250lilere göre).
Bilgisayarima gelince cok güçlü bir sistem.
AMD-ATHLON 64 3200+ 939 VENICE
SOKET 939 EPOX-9NPA+ ULTRA
17" LİKOM MONİTOR
DDR SDRAM TWINMOS-1 GB 400 DUAL
PCIE LEADTEK-PX6600GT TDH EXTREME
SATA SEAGATE-120 GB SATA NCQ
DVD YAZICILAR PHILIPS-PBDV16LSB
KASA COOLER MASTER-CENTURION 5 BB
KLAVYE A4TECH-KLAVYE
MOUSE A4TECH-OPTICAL MOUSE
Motor Tipi olarak enduro veya racing düşünüyorum.
Böyle bir takasa girmeyi düşünen arkadasları bekliyorum..
Motorum gerçekten temiz yazın üzerinden inmedim 1 ayda 3600 km yaptım. Bütün bakımları zamaninda yapıldı. Kırığı döküğü çiziği yok. Gayet temiz. Zaten pasta cilasını eksik etmedim. Şuan 4000km'ye varmıştır. Motor 48 plakalı ve Bodrumda. Ankarada okuduğum için getiremedim.Ayrıca motorun performansıda çok iyi.( tabiki diğer mct 250lilere göre).
Bilgisayarima gelince cok güçlü bir sistem.
AMD-ATHLON 64 3200+ 939 VENICE
SOKET 939 EPOX-9NPA+ ULTRA
17" LİKOM MONİTOR
DDR SDRAM TWINMOS-1 GB 400 DUAL
PCIE LEADTEK-PX6600GT TDH EXTREME
SATA SEAGATE-120 GB SATA NCQ
DVD YAZICILAR PHILIPS-PBDV16LSB
KASA COOLER MASTER-CENTURION 5 BB
KLAVYE A4TECH-KLAVYE
MOUSE A4TECH-OPTICAL MOUSE
Motor Tipi olarak enduro veya racing düşünüyorum.
Böyle bir takasa girmeyi düşünen arkadasları bekliyorum..