artçılıktan kurtuldum bende motorlandım

Kardeş hayırlı olsun :) Bu arada artçı muhabbeti hoşuma gitti benim artçı hiç bi işe yaramıyomuş yaa bi masaj bile yapmıyo :p

Super Moderator
dostlarım walla bu başlığı atarken bu kadar iyi dilek mesajı alacağımı düşünmemiştim hepinize tek tek teşekkür ederim saolun:rendeer: :rendeer:

Kardeş hayırlı olsun :) Bu arada artçı muhabbeti hoşuma gitti benim artçı hiç bi işe yaramıyomuş yaa bi masaj bile yapmıyo :p

dostum sen buluşmalara getir artçını benle tanıştır ona eğitim vereyim bide ondan sonra dene artçını:cat: :cat: :queen: :queen: :queen: :queen:

dostlarım yakın bi tarihte hepimizin eğlenebileceği ve katarsis gecesinde verdiğim sözüde tutma amaçlı bir fasıl düzenleyeceğimi burdan bildiriyorum hem ıslatmışda oluruz motoru güzel olur ne dersiniz:wiinkk:

Son düzenleme:
kardeş hayırlı olsun yeni motorun . kazasız belasız kullan :)

bu arada beylikdüzü yolları düzeldi mi bilmiyorum ama gönül yolları fena durumda :salut:

Alper_Tim İlk defa Mayıs ayındaki silivri gezisine katılınca seni tanımıştım. Hatta para toplayıp sana motor alacaktık, sen bizden önce halletmişsin. Çok beğendiğim bir motor regal raptor güle güle kullan sana da yakışır hani o boy poslan. Askerden sonra aranızdayım -şuan motorsuzum ama- neylenmi şimdilik niyetim yeni çıkacak cbf150 ilen ama Allah nasip edersede Hyosung GT250 Siyah. Tekrar hayırlı uğurlu olsun Sayg.:)

Super Moderator
tekrar hepinize teşekkürler dostlarım:rendeer:
inş. yakın tarihteki fasıl gecemizde hepinizi görebilirim
herşey gönlünüzce olsun

Alper, desene MT usta artçısından oldu :salut: :pr: :p

bu arada hayırlı uğurlu olsun güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin. :rendeer: :rendeer:

artık gelirsin gezilere bi tur binerim. :p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili alper..
Allah kazasız belasız sağlıklı günlerde ağız tadı ile binmeyi nasip etsin...Ama sen bizim sertifikalı artcımız olarak hep gönlümüzdesin...:rendeer:
S&S

Ohoo Alper abim hayırlı olsun ne diyeyim. O kadar istedin ve sonunda oldu. Darısı motoru olmayanlara artık. :)

Tekrardan hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

bu olayı artçılara yapılmış bir hakaret olarak alıyorum:salut: :cherry:
güvenle kullan hayırlı olsun:bounce:

Super Moderator
dostlarım hepinize tekrar tekrar teşekkürler :rendeer:
yalnız şimdi bi sorunumuz war benim artçı sayfasını kime devredicez şöle sağlam bi artçı kimi bulcaz acaba:silent:

Alper baba hayırlı olsun yeni gördüm topici akşam avcılar civarında 2 regal gördüm monttan tanıdım seni ama motor alsa haberim olurdu diye o değildir dedim ama sendin galiba allah kaza bela vermesin güle güle kullan

Super Moderator
Alper baba hayırlı olsun yeni gördüm topici akşam avcılar civarında 2 regal gördüm monttan tanıdım seni ama motor alsa haberim olurdu diye o değildir dedim ama sendin galiba allah kaza bela vermesin güle güle kullan

evt dostum dün akşam avcılar civarındaki RR cılar bizdik beylikdüzüne gidip geldim bi arkiye uğradım saol iyi dileklerin için allah motoru olmayan tüm dostlarımada nasip etsin süper bi duyguymuş üstüne binince daha iyi anladım
hepimize kazasız belasız sürüşler:rendeer: :rendeer:

hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan...:bounce:

sende saol kardeşim:rendeer:

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun.
kazasız belasız inşallah

darısıda başımıza artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar