artçı için uygun fiyata kask

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam olarak bilmiyorum yerimi ama başlıktan anlaşıldığı gibi kask sorunum var. kendim cox trip kask kullanıyorum memnunum da ama sorunum artçı ile ilgili. kız arkadaşımla dolaşırken (onu ne kadar tehlikeye attığımı biliyorum ama artçı için kaskım olmadığından) kasksız olmak zorunda kalıyor. kafamda birkaç seçenek var ama karar veremedim. dayanıklı (olabildiği kadar) ve iyi havalandırmaya sahip 120 EU ya kadar bir kask önerebilirmisiniz?

Bu favorim oldu, şekli rengi ve çeneden açılan kaskların pratikliği ile fakat zeus kalitesi nedir onu bilmiyorum.
moduler.png

Sonuçta airoh diye düşünüyor insan ama havalandırması ve rahatlığı nasıl ?
ar.png

Yine zeus :) jet kask istemiyorum aslında yazın iyide kışın biraz sorun olabiliyor :) ama bu da fiyat olarak çok iyi.
jet.png

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinecem, çünkü satın aldığımda bu kaskların (zeusun özellikle) 100 euroluk safebat olarak karşıma çıkmasını itemiyorum!

edit: linklerden ulaşılamadığından ekran görüntülerini koydumç

Son düzenleme:
bunların ce belgesi varmı varsa hangisinin var 135 milyon civarı fiyata gen marka ce belgeli bir kask gördüm oldukçada hoş avrupa birliği standartlarına uygun olduğunu yazdıkları modeller 35 ile 70 arası ce belgeli olansa 135 ytl www.hepsiburada.com da

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kaskımı kız arkadasıma verıyorum beraber bındıgımız zaman:mrgreen:
saka bi yana gercekten aynı dert bendede var fuarı bekliyorum

Ya arkadasın 120euro civarı lazer vertigo ve nolan n61-n62 modellerini bulablirsin...Bence yarı açılırlardan çok daha ii.Bence onlara bi göz at...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende nolan n61 var cok memnunum ama bluetoothlulardan istiyorum ikinciyi tabi onu kendim kullanicam:mrgreen: 240euro civariydi galiba nolanınki

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Lütfen konu açmadan önce arama yapınız. KASK diye arattığınızda daha önce bu konunun defalarca konuşulduğunu görebilirsiniz
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar