arora ym150-t nasıl almayı düşünüyorum

arora ym150-t almayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun geldi bana yardımcı olursanız sevinirim
saygılar...

ee fiyatı uygun geliyorsa,motoru beğemdiysen,aklında olan buysa yani almak istediğin buysa,hayırlısı olsun ne diyelim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya yanlış anlamayın arkadaşlar ama..
izninizle bir kaç konuyu sizlere hatırlatmak istiyorum.

öncelikle motosiklet biraz keyif işidir, yani ben iki tekerlekli herhangi birşeye bindiğimde keyif alıyorum sonuçta..

ikinci olarak motosiklet kullanmak yada motosiklete binmek hobisi sadece motosiklet fiyatından başka masraflar da içeriyor.. örneğin diyoruz açıklamasını yapmışız..

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/59461-motosiklet-alacagim-yardim-diyenler-icin.html

üçüncüsü motosikletin gücü sizin keyfinizi gördüğü müddetçe sorun yoktur ama yolda bir kere kalırsanız burnunuzdan gelir.. neden illa çin malı? başka marka mı yok? bu paraya çok rahat 2004 üstü temiz ybr125 ler var piyasada.. yada honda cgl125 ler, yada honda cg125 ler.. yok ben illa sıfır istiyorum dersen bir şey diyemem.. ama sıfır dediğin motosiklet ilk sene sonunda beş yıllık ybr ile honda ile aynı ayarda olacak.. ikinci senesinde daha da döküntü olacak..

gıcır gıcır parlayan istiyorum çil çil dursun diyorsanız bi cila 20 tl.. bir metal parlatıcı temizleyici de 10 tl.. üstelik bir seferde de bitmez kutuları.. yani çil çil durmasının maliyeti size 2-3 saat emek ve 30 tl..

dördüncüsü çin malı motosikletler ekonomik değil.. neden? bir kere yakıt masrafları fazla. ikincisi arıza çıkartma ihtimali çok.. yani bir sürü sürpriz masraf..

beşincisi yarın o motosikleti satmaya kalksan 1 e satamazsın ama 1,8 e aldığın ybr yi su içinde 1,6 ya satarsın.. yazık değil mi parana? madem paramı iyi değerlendireyim diyorsun birde üstüne..

altıncısı bilinen markaların her yerde ustası servisi yedek parçası var.. bunlarda yok parça yok servis diye milletin kucağına atlamaya gerek var mı?

yedincisi zaten milli ekonomimiz kötü durumda. elimizdeki parayı kendi içimizde değerlendirsek olmaz mı? neden bir satıcı ile bir alıcının işi görülmesin? gidip illa çin devletine para kazandıracağız diye uğraşalım? yada 500 lük motosikleti 1,8 e satan bir sürü adamın cebini dolduralım? ne gerek var?

ben kimseye şunu yap bunu yap demek istemiyorum bunları yazarken. ama düşünmek lazım değil mi biraz olsun bu yazdıklarımı da? eğer cidden bunları düşünmeden yada farkında olmadan motosiklet alan arkadaşlar varsa ben bir şey diyemiyorum. ancak üzülürüm azıcık da olsa düşünmeyi bilen bir türk evladı olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar