Arora KS150GY-3A olanlar buraya

Arkadaşlar ben yeni aroranın MODEL: KS150GY-3A aldım alan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

bulunduğum ilçe kross olarak 200 bulamadım bunların görünümü hoşuma gitti. birde 150 lik olmasından dolayı yakıtı az yakar zannettim ama yanılmışım tahminimden fazla yakıyor. tek kişi binerseniz iyi arazide çift kişi ile sorun oluyor.

:pr: arora :pr:
Sana tek bişi söliyim :) Şu ana kadar ARORA kullanan kimseyi memnun görmedim :pr:

Ben gayet memnunum:cherry: ve hiçbir sorunu yok motorun,6-7 ay gibi oldu birazda hor kullandım:p,motor kulanmayı kendi motorumda öğrendiğim için biraz zarar vermiş olabilirim.Ama üzerine basa basa söylüyorum motorumda maşallah bir arıza çıkmadı,Bu arada modeli ise KS150-23 avatardaki motor,arkadaşım sanada hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan:cat:

Eyvallah arkadaşım, allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin cümlemize:cat:

ya bu motorları çalıştığım yerin yakınında monte ediyorlardı test için etrafta bir tur atıp okey diyorlardı, sonra da battılar yani dikkat edin arora alırken.

Hayırlı olsun arkadaşım. Eğer forumun "motosiklet modelleri" başlığı altındaki cros modellerin konuşulduğu "150, 200 gy ......." diye başlayan başlığa gelirsen hem benzer motorları kullanan kişilerle görüşür hem de senin tecrübelerinden başkalarını faydalandırırsın. Selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar