V velizrsln Katılım 17 Nis 2012 Mesajlar 3,160 4 May 2017 Konu Yazar #3 nykse3' Alıntı: Bence güzel olmuş tebriklee Genişletmek için tıkla ... Videoda kendisi olan arkadasim bile begenmedi ama sanirim beklentiyi yuksek tuttugumuzdan oluyor tesekkurler
nykse3' Alıntı: Bence güzel olmuş tebriklee Genişletmek için tıkla ... Videoda kendisi olan arkadasim bile begenmedi ama sanirim beklentiyi yuksek tuttugumuzdan oluyor tesekkurler
Emreerol Katılım 6 Nis 2012 Mesajlar 579 28 Haz 2017 #5 Gayet güzel. 1. dakikada kadeh kaldıran arkadaşa güldüm baya.
V velizrsln Katılım 17 Nis 2012 Mesajlar 3,160 7 Tem 2017 Konu Yazar #6 Emreerol' Alıntı: Gayet güzel. 1. dakikada kadeh kaldıran arkadaşa güldüm baya. Genişletmek için tıkla ... Onu bende rastgele fark ettim guzel oluyormus baya, simdi farkli projelerim var takip edin
Emreerol' Alıntı: Gayet güzel. 1. dakikada kadeh kaldıran arkadaşa güldüm baya. Genişletmek için tıkla ... Onu bende rastgele fark ettim guzel oluyormus baya, simdi farkli projelerim var takip edin
Lengeli Fötr Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 229 8 Tem 2017 #7 Güzel olmuş Peki görüntüyü hızlandırmak için hangi programı kullandın
V velizrsln Katılım 17 Nis 2012 Mesajlar 3,160 8 Tem 2017 Konu Yazar #8 Lengeli Fötr' Alıntı: Güzel olmuş Peki görüntüyü hızlandırmak için hangi programı kullandın Genişletmek için tıkla ... camtasia kullandım sadece hızlandırmak için kullanabilirsiniz ama editlemek için önermiyorum ben hala bırakamadım
Lengeli Fötr' Alıntı: Güzel olmuş Peki görüntüyü hızlandırmak için hangi programı kullandın Genişletmek için tıkla ... camtasia kullandım sadece hızlandırmak için kullanabilirsiniz ama editlemek için önermiyorum ben hala bırakamadım