Arkadaşlar yeni wuxi 250 cc su soğutmalı scooter(kasa bilindik ama motor 250cc)

Arkadaşlar bu kasa çin malı motor bir çok marka adıyla 150 cc olarak satıldı ama bunu sahibinden comda görünce şok oldum.İlk önce yanlış yazmışlardır dedim ama www.wuxi.com.tr'ye girince 250 cc ve su soğutmalı!!!:cyclopsan olduğunu gördüm.Bu çinli scooterlarda devrim sayılır.Bu motoru bilen süren biri varsa bizide bilgilendirsin yaw!!! Yahu şimdi okudum ;ön ,arka disk fren:cyclopsan, çift radyatörlü ve 3400 ytl:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim düldülün aynısı.. ama benimki 150.. ön arka bende de disk, ancak hava soğutmalı motor.. fuarda görmüştüm ve orda 2.700 ytl idi..

250 cc, su soğutmalı, çift radyatörlü, ön ve arka frenler disk, 11,3 Hp,Tek silindirli.

tmm da 150cc olanlarda 10 kusur beygirdi:silent:

bunun 100cc fazlalıgı beygir artışı yapmamış sanırım

artı özellikler olması süper, bundan 3 yıl önce 150cc ler 4.500 civarı satılıyordu, fiyatda düşme varr.. gözlemlerim sonucu bu durumun farkındayım..

daha kompleks yapıya sahip olması daaha fazla arıza vermesi anlamına geliyor kanatimce.... sizcee :silent::wiinkk:

150 cc lik benzerlerinin broşürlerinde her ne kadar 11 Hp yazsa da gerçek güç 8,5-9 Hp civarındadır. Orijinal teknik belgelerden Kw > Hp dönüşümü yapıldığında bu ortaya çıkıyor.

Aynısı Dorado Sandor adıyla baya uzun zamandır satılıyor.Fakat Sandor 250 için 18hp diye bir söylenti var:cherry:.

bence bunun ya motoru 250 değil yada beygiri daha fazla oraya yanlış yazmışlar zaten honda foresight kopyası ve her halikarda mondial zat yada asyadan iyidir

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bence bunun ya motoru 250 değil yada beygiri daha fazla oraya yanlış yazmışlar zaten honda foresight kopyası ve her halikarda mondial zat yada asyadan iyidir

onun motoru 250cc, beygiride 11hp ise şaşırma çünkü motorda cc büyütmek kolay işteir ama güç üretmek zordur motor nekadar güçlüyse fiziki olarak okadar sağlam olmalıdır "halep orda arşın burda" :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar