arkadaslar yardım lutfen

arkadaslar bnm asya 125 t marka bir scooterım var ve ona görsel olarak birseyler yapmak ıstıyorum acaba ne yapabilirim yardımlarınız için sımdıden saollun:cat::queen:

ainen Kardeşim benimDe asya 125 t21 modeli war nasıl modifiye etcegimi bilmiyorum eger ögrenirsen banada bilgi verirmisin .s

led lambalarla baslayabılırsın farlara kas ata bılırsın mesela ?

sdce led mi btün hrseyi acık sekilde anlatırsan sevinirim .)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

tm arkadasım ama sdce led mi lütfen baska secenekleride acıklarmısın lütfen cok acil yrdımını bkliyorum

elcıklere püskül,
ön cam ve sis lambaları çok iyi durduğunu görmüştüm,
ve tabii stıcer'larda etki edebiliyor...

Mersin İl Temsilcisi
beyler, türkçeyi doğru yazalım ütfen...
burası msn ortamı veya sms değil....

beyler, türkçeyi doğru yazalım ütfen...
burası msn ortamı veya sms değil....

Abicim affına sığınıyorum haddim değil ama Türkçe'nin t si büyük olur ve özel isimlere gelen çekim ekleri ' işareti ile ayrılır.duyarlılığın için teşekkkür ediyorum

Jant şeridi, yanlara küçük püsküllü çanta ve Serkan arkadaşımında dediği gibi elciklere püskül olabilir. eğer abartı seviyorsan neon lambada ekleyebilirsin. :)

Abicim affına sığınıyorum haddim değil ama Türkçe'nin t si büyük olur ve özel isimlere gelen çekim ekleri ' işareti ile ayrılır.duyarlılığın için teşekkkür ediyorum

Ayrılmaz.Yeni TDK imla kılavuzuna bakarsanız görürsünüz.Doğrusu: Türkçenin

ilginiz icin tesekkürler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------

Peki arKadaşlar egsoz nasıl birsey yaptırsam bildiginiz bi egsoz cesiti varmı yoksa orjinal egsozun agzındaki kafalı cıkarsam olurmu..

Ayrılmaz.Yeni TDK imla kılavuzuna bakarsanız görürsünüz.Doğrusu: Türkçenin

kardeşim çok teşekkür ediyorum.evet haklıymışsın, düzelttim ben de kendimi :)

sözlükten bulduğum kısım:

"Özel adlara getirilen yapım ekleri, çokluk eki ve bunlardan sonra gelen diğer ekler kesmeyle ayrılmaz: Türklük, Türkleşmek, Türkçü, Türkçülük, Türkçe, Müslümanlık, Hristiyanlık, Avrupalı, Avrupalılaşmak, Aydınlı, Konyalı, Bursalı, Ahmetler, Mehmetler, Yakup Kadriler, Türklerin, Türklüğün, Türkleşmekte, Türkçenin, Müslümanlıkta, Hollandalıdan, Hristiyanlıktan, Atatürkçülüğün."

cevap veren yokmu :( arkadaşlar asya125'e bi korna ile cesiti sölermisiniz vede nasıl abart yapıcam bilgi verirmisiniz...

cevap veren yokmu :( arkadaşlar asya125'e bi korna ile cesiti sölermisiniz vede nasıl abart yapıcam bilgi verirmisiniz...

havalı kornalar var onlardan kullanabilirsin. bağışla ama bir soru soracam
125 cc scooter demişsin. avucuna sığabilecek büyüklükte bir silindiri var. o motorun nefesi ne olacakki abart eksoz takmayı düşünüyorsun ?

yinede cevaplayayım; eksozculardan herhangi bir araba eksozu taktırabilirsin eksoz çapı ne kadar geniş olursa o kadar tok bir ses çıkartır.
ilk taktığın zamanlarda hoş gelir ama sonradan orjinal eksozuyla yanından sessizce geçenlere özenirsin.

Hmm Pki gökmen ilgin icin tesekkürler
peki senin önerin nedir yani asya125 t21 serisi icin nasıl bi dıs modifiye yapayım senin tavsiyelerin nelerdir..

motorun ne renk kask filesi al ön arafına ger siyah olsun eger motorun siyahsa kırmızı olsun

motorun ne renk se zıt renkte

-lastiklere şerit

ve

-farlar ve parkları beyaz ampul
-güzel bir çanta pahalıya kaçmadan
-arka tekerin olduğu yere led şerit
-plakaya silinmez tahta kalemle büyüt.
-plaka ampulunun olduğu yere beyaz led şerit

şimdilik bunlar yeterli zamanla dahada bişiler eklersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar