- Konu Yazar
iyi akşamlar aşağıda özelliklerini belirttiğim fujitsu siemens marka laptopu mı satmak istiyorum fakat fiyat konusunda kararsız kaldım 2 ay önce 1 milyar a anlaşıp son anda caymıştım 2 hafta önce bilgisayarcı bi arkadaşım keşke satsaydın dedi şimdi o kadar ble etmez dedi bi de sizler fikirlerinizi söleseniz çok sevinirim :king:
fujitsu siemens pentium 1.6 ghz centrino işlemci (unutmuşuz yazmayı)
amilo m 7435 modeli
15 inç ekran
40 gb hdd
256 ram
sağ tarafında boş bi slotu war işe yarıyomuş öle dediler
dvd writer ı war
kablosuz mouse u nu da vercem orjinal program cdleri falan filan
başka bilmediğim işe yarar özellikleri de olabilir ilk laptopum ve pek anlamıyorum makineyi 17 mayıs ta aldım faturası felan da duruyo 2 yıl garantisi war.
yanlız bi de makinenin ekranı açıkken 15 cm den yan şekilde halının üzerine düştü ve ekranın kapağın dış tarafında tam köşede 3 cm lik çatlak oldu bişeyleri etkilermi 1 ay oluyo çatladığı ekran da bi sorun yok.
işte arkadaşlar bu bilgiler ışığında bana ortalama bi fiyat verirmisin? şimdiden teşekkür ederim. :rendeer:
fujitsu siemens pentium 1.6 ghz centrino işlemci (unutmuşuz yazmayı)
amilo m 7435 modeli
15 inç ekran
40 gb hdd
256 ram
sağ tarafında boş bi slotu war işe yarıyomuş öle dediler
dvd writer ı war
kablosuz mouse u nu da vercem orjinal program cdleri falan filan
başka bilmediğim işe yarar özellikleri de olabilir ilk laptopum ve pek anlamıyorum makineyi 17 mayıs ta aldım faturası felan da duruyo 2 yıl garantisi war.
yanlız bi de makinenin ekranı açıkken 15 cm den yan şekilde halının üzerine düştü ve ekranın kapağın dış tarafında tam köşede 3 cm lik çatlak oldu bişeyleri etkilermi 1 ay oluyo çatladığı ekran da bi sorun yok.
işte arkadaşlar bu bilgiler ışığında bana ortalama bi fiyat verirmisin? şimdiden teşekkür ederim. :rendeer: