arkadaşlar çok acil yardım kask alacam.

cox trip marka çeneden açılır kask ile airoh sv55 sport marka kask arasında kaldım.hangisini tavsiye edersiniz?kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa çok sevinirim.şimdiden herkese iyi seneler.

Çeneden açılır kasklardan şikayetçi olan çok ark..var.. Ağır olduklarından, içlerine hava aldıklartından (soğuklardan binemessin), kaza anında açılma ihtimalinden bahsediliyor.

ama çok tavsiye edenler de var ethem kardeş.sence hangi marka daha iyi?

bence airoh ama kullanmadım ben olsam onu alırdım sadece...

aslında ls2 almada ne alırsan al:mrgreen:

cox marka alan bir arkadaş şikayetçiydi krılmış kask yanaklarından bütçen ve marka orantısı kur bence en doğru sonuç çıkar. .:cat:

Aynen, bende LS2 kullanıyorum, tavsiye etmiyorum. İçine felaket soğuk alıyor. Soğuklarda binilmiyor. Diğer markalar hakkında deneyimim yok. Kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.

kullanmadım ama cox trip kullanan birinin güzel rahat demişti...

kask bizim için bence çok önemli bir kaza anında verdiğin paraya hiç acımazsın emin ol. ben shoie kullanıyorum ucuz değildir. sana tavsiyem bütcenin alabileceği eni kaliteli kaskı alman. gerçekten kalitesiz çeneden açılır kasklar düşünce çeneden ayrılabiliyor.

ya ben 300-350 ytl fiyat düşünmüştüm.airoh olan hoşuma gitti cox da benziyor ama cox'a bugün bir mağazadaki eleman abi çin malı o alma dedi.ne diyorsunuz?

airoh - net ten baktım güzel duruyo, yakından bi incelemek lazım.. ama ikiside açık tip, kapalı tip düşünmezmisin?

ya ben 300-350 ytl fiyat düşünmüştüm.airoh olan hoşuma gitti cox da benziyor ama cox'a bugün bir mağazadaki eleman abi çin malı o alma dedi.ne diyorsunuz?

Dusundugun fiyata 50 YTL daha ekleyerek, Lazer Granville alabilirsin. Ben yaklasik 2 yil kullandim ve memnunum. Cok yere dusurdum ve cok hirpaladim ama bana misin demedi :) Tek eksigi, gunes vizorunun disarida olmasi ve sonradan alinip takilmasi. Onun disinda gayet guzel bir kask :cat:

konu hakkında bigisi olmayan arkadaşların yaptığı yorumlar kendini çok belli ediyor ve arkadaşı çok yanlış yönlendirmişsiniz. Bir caberg rhyno(=caberg trip = cox trip) kullanıcısı olarak söylüyorum.Çene açılır kaskların ağır olmaları ve çok rüzgar aldıkları doğrudur.Kışın balaklava olmadan kullanamazsın.Ayrıca rüzgar aldığı için doğal olarak ses miktarı da birhayli fazla.Fakat bunun yanında yazın kullanım kolaylığı olarak avantajı çok büyük.

Güvenlik konusuna gelirsek; yukarıdaki yorumların tamamı sallama, gerçek olmayan yorumlar.Öncelikle çene açılır kaskların kaza anında çenesinin parçalanması yorumu çok saçma, çünkü bu tip kasklar tüm gerekli güvenlik testlerini geçip o şekilde piyasaya sürülüyor.Çenesi parçalanan bir kaskın ece gibi güvenlik testlerini geçmesi imkansızdır.

Airoh-Cox seçimi arasına gelirsek, seçimim kesinlikle cox olacaktır.Bunun en büyük sebebi ise güvenlik.Örneğin ingiliz hükümetinin yaptığı güvenlik testinin sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsin:
http://www.motosiklet.net/forum/gun...t-kasklar-icin-sharp-sonuclari-aciklandi.html

Buradan da göreceğin gibi, cox trip darbe konusunda 5 yıldız alarak birçok pahalı markanın çok daha önünde yer almıştır.Yani yukarıda bazı arkadaşların söylediği gibi shoei nolan vs. gibi pahalı kasklar her zaman daha güvenlidir diye bişey söylenemez.Bu nedenle cox u tavsiye ederim. :cat:

konu hakkında bigisi olmayan arkadaşların yaptığı yorumlar kendini çok belli ediyor ve arkadaşı çok yanlış yönlendirmişsiniz. Bir caberg rhyno(=caberg trip = cox trip) kullanıcısı olarak söylüyorum.Çene açılır kaskların ağır olmaları ve çok rüzgar aldıkları doğrudur.Kışın balaklava olmadan kullanamazsın.Ayrıca rüzgar aldığı için doğal olarak ses miktarı da birhayli fazla.Fakat bunun yanında yazın kullanım kolaylığı olarak avantajı çok büyük.

Güvenlik konusuna gelirsek; yukarıdaki yorumların tamamı sallama, gerçek olmayan yorumlar.Öncelikle çene açılır kaskların kaza anında çenesinin parçalanması yorumu çok saçma, çünkü bu tip kasklar tüm gerekli güvenlik testlerini geçip o şekilde piyasaya sürülüyor.Çenesi parçalanan bir kaskın ece gibi güvenlik testlerini geçmesi imkansızdır.

Airoh-Cox seçimi arasına gelirsek, seçimim kesinlikle cox olacaktır.Bunun en büyük sebebi ise güvenlik.Örneğin ingiliz hükümetinin yaptığı güvenlik testinin sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsin:
http://www.motosiklet.net/forum/gun...t-kasklar-icin-sharp-sonuclari-aciklandi.html

Buradan da göreceğin gibi, cox trip darbe konusunda 5 yıldız alarak birçok pahalı markanın çok daha önünde yer almıştır.Yani yukarıda bazı arkadaşların söylediği gibi shoei nolan vs. gibi pahalı kasklar her zaman daha güvenlidir diye bişey söylenemez.Bu nedenle cox u tavsiye ederim. :cat:

tamam ama caberg trip var o testte cox trip yok ki?yoksa ikisi aynı mı?:silent:
yav çok müşkil durumdayım :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar