Arkadaşlar ben de geldim

Herkese merhabalar,
Bir süredir forumu takip ediyordum. Cumartesi günü de üye oldum. 38 yaşındayım ve özel bir bankada hazine operasyon bölümünün sorumlusuyum. Allah izin verirse bu veya önümüzdeki hafta Mondial 150ZAT almaya karar verdim. E sınıfı ehliyetim var ve A2 için kurs araştırmaya başladım bile. Eğitim ve güvenlik ile ilgili düşüncelerimin, ilgili forum konularını okudukça doğru olduğunu anlıyorum. Bu arada ehliyet almadan da trafiğe çıkmayı düşünmüyorum. Malum cezalar bir hayli yüksek. Aksesuara vereceğim paranın cezaya gitmesini istemiyorum.
Sizleri de daha fazla sıkmadan kalın sağlıcakla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150zat ben haftaya alıyorum haftaya sana yazarım

izmir den selamlar, kazasız sürüşler dilerim, aramıza hoş geldin.
sevgi ve saygıyla kal.

hoşgeldin dostum bilinçli bir sürücü adayı olduğun içinde tebrik ediyorum mototrun şimdiden hayırlı olsun

Hoşgeldin:rendeer: ,motorun şimdiden hayırlı olsun koruma önlemlerini sakın :cat: boşlama

hoşgeldin, ehliyet için çekiliş listesine ismini yazdır belkide ehliyete para vermen gerekmez böylece :wiinkk: ee sitemizin avantajları bol ne de olsa saygılar..

mesut51' Alıntı:
hoşgeldin, ehliyet için çekiliş listesine ismini yazdır belkide ehliyete para vermen gerekmez böylece :wiinkk: ee sitemizin avantajları bol ne de olsa saygılar..

Tabiki ismimi hemen kayıt ettirdim. Syg.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar