arkadasımla bizim köy gezisi :) gidiş geliş 180 km

arkadaslar dün (cumartesi) arkadasımla cıktım dedim bi köye gidelim gittik epeyi gezdik cok fazla resim cekemedim şarz bitti telefonda idare edin.

2 motorduk en basta dier arkadasımın motoru bozuldu yolda o geri gitti biz devam ettik işte resimler

burada arkadasın motoru bozuldu bi care bulmaya calıstık

orda motorla oynayan arkadasım ic lastik sarmaya kalktık devam ettik

yoldan bi görünüş :)

buda kaskım kasksız bi yere adım atmam ;)

buda arkadasım kaskı yok kınıyorum onu :D

ilk defa bastım motorum 100 gördü cok sevindim:D

arkdasın motoru bu sefer kökten bozuldu bu ne yav :S

artık bu hordum neyindi bilmiodm kökten pert oldu sornadan örendim dönüştürücününmüş oda ne oluyosa

neyse arkadası geri gnderdik biz devam ettik ve 25 km sonra bi mola verelim dedik
işte mola yerimiz beyazkule :)

BU ARTCI ARKADASIM

buda ben karizma konusur deilmi :p :D

motorum 731. km oldu

hadi yola koyulalım yolumuz uzun :D

ve artık viranşehirdeyiz :)

gezi derken yagmur bastırdı soguktan donucaktık yagmurun dinmesini bekledik

yagmuyr dindikten sonra bastık direk köye gititk resim cekmek icin fırsat olmadı yagmur korkusundan :D işte köydeki resimler
arkadaki ev dedemin evi :D amcam falan karısık oturuyolar arabada amcamın :)

ve artık aksam oldu eve dönelim dedim amcalarım bırakmıodu ya bana kızdılar diolar nie motorla bu kadar yolu geliyorsn cok tehlikeli flan filan beni aksam aksam gndermiyeceklerdi bi anda sornadan biraz kızdırdım kendimi tmm git dedi mont falan üstümüzüe giydirdiler üşümeyin diye ve artık eve dönüyoz

motorumun farı uzun yolda cok zayıfmıs bunuda anladım

bi ara yolu boş gördüm ve asılayım dedim motorum ne kadar basıyor ddiye
işte sonuç düzz yolda bunu gördü

bayır aşağı da böyle oldu tam cekemedik resimi ve yaşadıgım yere yetişmeme 20 km kala şarz bitti artık tlf acılmıodu o yüzden gerisini cekemedim...

ama arkadaSLAR lütfen kasksız bir yere cıkmayın kask gercekten cok işe yaradı arkadasımda kask yoktu gözleri kızarmıstı :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar