Arka frenim tutmuyor, boşalıyor

Motosikleti
2007 CBR 600F
Arka frenim çok nadiren yavaş yavaş yumuşamaya başlıyor ve tutmamaya başlıyor en son artık bomboş olunca tak edip eski haline geliyor tutuşu ve pedal hissi normale dönüyor daha çok bayırda durduğumda denk geldi 5 10 pompalamaya eski haline dönüyor yumuşamaya başladıktan sonra 600f motorum ne olabilir sebebi balatalarım yeni

Motosikleti
Ns200 15"
Bu durum olurken arka frende ısınma oluyor mu? Eğer oluyorsa pimler kitlenmiş olabilir veya yanlışlıkla frene basıyor olabilirsiniz.

Eğer ısınma ile alakalı bir durum değilse fren merkezinin iç contaları aşınmış olabilir.

Motosikleti
2007 CBR 600F
Bu durum olurken arka frende ısınma oluyor mu? Eğer oluyorsa pimler kitlenmiş olabilir veya yanlışlıkla frene basıyor olabilirsiniz.

Eğer ısınma ile alakalı bir durum değilse fren merkezinin iç contaları aşınmış olabilir.
Isınma olmuyor motoru bayırda bırakmıştım park halindeydi 3 saat boyunca durdu gitmek için bindiğimde baktım arka frene basmama rağmen yine tutmadı kaydı aşağı doğru hemen pompaladım tak edip eski haline döndü sonra problem olmadı

Motosikleti
Ns200 15"
Isınma olmuyor motoru bayırda bırakmıştım park halindeydi 3 saat boyunca durdu gitmek için bindiğimde baktım arka frene basmama rağmen yine tutmadı kaydı aşağı doğru hemen pompaladım tak edip eski haline döndü sonra problem olmadı
Hidrolik seviyeniz ne durumda? Eğer eksikse belli bir kısımlarda fren boşalıyor olabilir ve hazneye tekrardan hidrolik gelidiğinde nispeten çalışıyor olabilir.

O kadar alıştım ki ön fren kullanmaya, sabah bi arka fren deneyeyim dedim, 1 haftadır binmiyordum motura zaten. Lan fren yok gibi bi şey ya, yani yavaşlatıyor (ki zaten beklediğim budur arka frenden) ama sanki güçsüz gibi... Ya da ön frenin gücü beni yanıltıyor mu? İstemeden o miktarda bir güç mü bekliyorum arka frenden? Bilemiyorum dostlar... Demem o ki, arka freninize iyi bakın!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar