Arka çanta

motoruma bi çanta (daha yaygın adıyla topcase) takmak istiyorum ama taksam fazla kurye imajı yaratır mıyım diye düşünüyorum,endurolarda touringlerde baya güzel duruyo ama scooterda nası olur bi fikrinizi sorayım dedim

şimdilik sırt çantası ile idare ediyorum ama o da her yerde pratik olmuyor (özellikle de motoru çoğunlukla kampüs içinde derse giderken kullandığımı düşünürseniz topcase'in baya bi rahatlık sağlayacağını düşünüyorum)

bir de o çantalar istenildiğinde iz kalmadan sökülebilio mu bilgisi olan var mı?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Safrane givinin fazla buyuk olmayan cantaları var ben bir kac scooterda gordum
Gayet guzel olmustu senin motoruna yakısır bence

bence de al gayet güzel bi olay herşeyini içine koyabiliyosun.çok pratik. kurye gibi de görünmüyor. ayrnıca kurye gibi görünse ne olur, kötü bişey mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuheuu hocam valla bilmiyorum ama bana göre scootera yakışacağını sanmıyorum onun yerine arkaya daha canlı bi kanat taktırsan daha egzotik olur

kanat ztn istiodum, biliosun sana daha önce söylemiştim ama rastlamadım Türkiye'de henüz bi spoylere, istenildiğinde iz kalmadan sökülebilio mu dememin amacı o ztn, yakışmazsa iz bırakmadan sökmek. ama pratikliğini düşününce biraz fedakarlık yapmak gerekio

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar